2777
2789
عنوان

زندگی نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 32 پست
از زندگی کردن چی میخوای یاد بگیری بگو ما بگیم

اینکه منم مثه بقیه هم سنو سالام باشم 

واقعا هیچی بلد نیستم ها و نگاه هم نکردم چون بیشتر اوقات تو اتاقم خودمو حبس کرده بودم ماهی ی بار هم بیرون نمیرفتم 

عزیز.یک پیشنهاد دوستانه برات دارم.

موضوع سبک زندگی شاد  اُستاد شجاعی رو گوش کن.تمامش رو.تاکید میکنم تمامش رو ،نه اینکه یکی ،دوتا رو گوش کنی ،باز رها کنی.

آدرس کانالشون تو امضام هست.موضوع رو تو کانالشون سِرچ بزن.

برات آرزوی شادی  وآرامش میکنم.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه منم مثه بقیه هم سنو سالام باشم  واقعا هیچی بلد نیستم ها و نگاه هم نکردم چون بیشتر اوقات ...

بقیه اگر خودشون بلد نیستن حداقل کساییو دیدن ک بلدن 

اما من ب هیچ چی نگا نمیکنم (ن میبینم ن گوش میدم 

والا من تا 6 ماه پیش وازم ارایش نداشتم الان 6 ماهه کهعقد کردم لوازم خریدم خط چشمم الان یک ماهه تمرین ...

چجوری خط چشم کشیدنو یاد گرفتی من هرچی میکنم شبیه ادنای معبد امون میشه خط چشمم

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

اول از همه برای خودت ی تگیه گاه بزرگ داشته باش.خدا رو همیشه شکرگذاری کن بااین تمرین شروع کن هرروز صبح ک از خووب بلند میشی تو رخت خواب ی شکرگذاری کوچیک انجام بده

دوم اینکه خودتو مشغول کن مثل کلاس مدیتیشن ک خیلی برای درمان افسرگیت خوبه.

سوم اینکه تا زمان درمان هرهفته تفریحاتی برای خودت داشته باش .پیاده روی..پارک ..سینما...شهربازی و..

چهارم کار معنوی انجام بده مثل کمک به دیگران عشق ورزیدن و..

پنجم با دوستات دورهمی ماهانه داشته باش.دوستاتم ادمای مثبتی باشن باهرکسی دوست صمیمی نشو

بقیه اگر خودشون بلد نیستن حداقل کساییو دیدن ک بلدن  اما من ب هیچ چی نگا نمیکنم (ن میبینم ن گوش ...

خب از این ب بعد ببین و گوش بده بیرون برو از اون اتاق

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!

در مورد ارایش و... کم کم شروع کن مثلا ی ماه فقط رو خط چشم تمرکز کن ی ماه دیگه یکی دوتا لاک زدن یادبگیر.توی خونه لباسای شاد بپوش .و انواع ارایشا و مدل موها رو تمرین کن .هرماهی یکبار ارایشگاه برو . و یک سری محصولات مراقبتی برای خودت بخر 

در مورد ارایش و... کم کم شروع کن مثلا ی ماه فقط رو خط چشم تمرکز کن ی ماه دیگه یکی دوتا لاک زدن یادبگ ...

نمیشه مثلا ی دوست ارایشگر پیدا کنم ک بگه ب مدل چشمای من چ خط چشمی میاد 

یا مثلا کرم پودر خوب بهم معرفی کنه 

بهم یاد بده عیبای صورتمو بپوشونم 

مارک تقلبی بهم نندازن ک رو صورتم بماسه یا پوستمو خشک کنه 

و درمورد ماسک ها و محصولات مراقبتی اطلاع داشته باشه ؟

دوستای ب اصطلاح صمیم ک اجی صدام میزنن بلدن اما نمیگن و یاد نمیدن ک مبدا زیبا تر از اونا بشم 

ب خدا اعتقاد ندارم 

دستت درد نکنه😐😐😐

این چه حرفیه گلم استغفار کن میدونم از ته دلت نگفتی این حرفو دیگه هم تکرار نکن 

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!
دستت درد نکنه😐😐😐 این چه حرفیه گلم استغفار کن میدونم از ته دلت نگفتی این حرفو دیگه هم تکرار نکن&n ...

خدای من   

تو از کجا میدونی ؟چ متوهم 

من ی اتئیستم خب مشکلش چیه ؟

چجوری خط چشم کشیدنو یاد گرفتی من هرچی میکنم شبیه ادنای معبد امون میشه خط چشمم

با چسب نواری...بعدش من با توجه به اینکه پشت  چشمم کوچیکه فقط روی ردیف پلکام خط میکشم...فرم صورت و چشما خیلی مهمه

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  
با چسب نواری...بعدش من با توجه به اینکه پشت  چشمم کوچیکه فقط روی ردیف پلکام خط میکشم...فرم صورت ...

در این زمینه ها کاملا بی استعدادم

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...