tanhayetanha مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 884 عنوان قهوه 80 بازدید | 4 پست من هر قهوه ای میخرم باز بوی اونیکه دوس دارمنیست بیایید بگین چه قهواهی میخرین و چجوری دممیکنین من ب ا هر ۱قاشق پودر قهوه ۱فنجون قهوه خوری اب +۲تاشکر من سری اخر دادم ۴نوع قهوه اسیبا کردن باز بد نیست ولی باب میلم نیست 1398/11/11 | 20:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chefmahi عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 5414 قهوه ترک مدیوم فله ای تازه میگیرم.یه قاشق قهوه یه شات آب یخ و نصف ق غ شکر و یذره هم میزنم میزارم رو گاز خامه که داد کف کرد کفشو آروم برمیدارم میریزم فنجون جوش ریز که زد همونجا از حرارت برمیدارم میریزم فنجون. فقط خدا ...
tanhayetanha مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 884 قهوه ترک مدیوم فله ای تازه میگیرم. یه قاشق قهوه یه شات آب یخ و نصف ق غ شکر و یذره هم میزنم میزارم ... دقیقا منماینکارو میکنم حالا کف یا خامه قهوه ای هم که دممیکنم زیاده ولی مثل بیرونیا نمیدونم چرا بوش اکنطور نیس
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29525 مارک یاکوبز یا چیبو این دو تا رو میگیرم به فله اعتماد ندارم Jacobs سبز روشن خوش طعمه )آبیش رو پیشنهاد نمیکنم(Tschibo هم خوبه از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
mehrdad_a عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1901 همکارم از نزدیک تئاتر شهر میگیره خیلی عالیه همه نوعش. کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل