2789
عنوان

عروس پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2471 بازدید | 136 پست

یعنی مثلا چه کارهایی را می گه داماد بکنه ؟ داماد مگه قرار نیست شوهرش بشه ؟ من نفهمیدم درست ؟ داماد بکنه چه اشکالی داره ؟

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
چیکارمیکردن مگه؟؟؟؟

مادر عروس موقع ورود مهمونها به هیچ کس خوش امد نمیگفت.

مادر داماد بنده خدا تا لحظه اخر در حال هماهنگ کردن برنامه ها بوده ، وقتی عروس و داماد اومدن تالار ، عروس منتظر نموند که مادر داماد بیاد خوش امد گویی بگه و گل بریزه مثل بز کوهی دست داماد را گرفت پرید بغل مادرش و عمه خپلش

بعدشم دسته گل عروس نابود شد ، فامیل های عروس دسنه گل را گرفته بودن و دست به دست میچرخوندن و عکس میگرفتن

۱ساعت بیشتر عروس و داماد پایین سن بودن ،چون اقوام عروس در حال انداختن عکس در جایگاه عروس و داماد بودن

عروس داماد اومدن خوش امدگویی به مهمونها بگن ، تا فامیلهای داماد میرسید ،عروس طوری دست داماد را میکشید میبرد انگار تند باد اومده کنار عروس هم مادر عروس آدامس باد میکرد میترکوند 

اینها فقط برا یه ساعت ورودشون بود

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دست من بود که این کار میکردم نه چک زدیم نه چونه .......

بيچاره عروستون

معلومه مشكل از كيه!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
یعنی مثلا چه کارهایی را می گه داماد بکنه ؟ داماد مگه قرار نیست شوهرش بشه ؟ من نفهمیدم درست ؟ داماد ب ...

کار کردن مهم نیست

ولی قدر دان بودن 

احترام گذاشتن 

حد حدود دانستن مهمه 

خب مگه خودشون نپسندیدن؟

نه

پسرع مجبور کرده بود

میگن آدم باید در ازدواج شانس داشته باشه واقعا راست میگن

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
مادر عروس موقع ورود مهمونها به هیچ کس خوش امد نمیگفت. مادر داماد بنده خدا تا لحظه اخر در حال هماهنگ ...

واقعن من ک خوندم بااینک نبودم خجالت کشیدم

یا رب بچه لازمم😔😔یارب نظری کن 🔹‏خود خارجیا وقتی یه چیز رو متوجه نمیشن میگن "هَن"بعد تو میگی What ؟؟بهشت زهرای نیویورک خاکت کنن ایشالا😂✋🔸پیاز داغ اینجوریه که تا پای گازی زل میزنه تو چشات میگه نمی‌پزم، تا روتو می‌کنی اونور میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم🙄🔹یه جوری عمل زیبایی نکنین که وقتی مُردید ، اون دنیا خدا هم نفهمه کدوم بنده شی😐😑🔸فرض کن ساعت ۹ شب میری مرغ ۳۶ تومنی بخری، وسط راه ۲۰۰ تومنم جریمه میشی! بعد میگن چرا ایرانیا افسرده شدن🚶🏻‍♂️🔹از شرایط ازدواج فقط اصرار فامیلو دارم😀🔸لنت ترمز چقد گرون شده!دوستان خواهش می‌کنم بیاین یه بار متحد باشیمکافیه یه ماه لنت ترمز نخوریمتا ارزون شهکسی از لنت ترمز نخوردن نمرده☺️🔹این ۹۹/۹/۹ دیگه گندش دراومد؛ روی ۰۰/۰/۰ برنامه ریزی کنید. شاید بگید ما که چنین تاریخی نداریم ولی این اشتباهه؛ تحویل سال‌ ۱۴۰۰ می‌شه شنبه ۳۰ اسفند ساعت ۱۳:۰۷ و بعد از ۱۳:۰۷ وارد سال ۱۴۰۰ می‌شیم و تا ساعت ۲۴ اون شب ما توی ۰۰/۰/۰ هستیم😏🔸گوینده بخش هواشناسی اخبار شدن هم شغل ایده آلیه. کلا ۳ دقیقه سر ظهر میای اونجا. نگا میکنی ببینی هوا ابریه میگی به نظرم امروز بارش داریم. ناهارم همونجا میخوری میری خونه😐👌
نه خب برادر بزرگمه منم جوابشو میدم ولی خب ۱۴ سال ازمن بزرگتره چیکار میتونم بکنم نامزدم که میگه به مو ...

وای یا خدا نامزد داری تورو میزنه ؟

بگم‌ چکار میتونی بکنی ؟ من برای اولین بار چند روز داداشم چند روز پیش سرم داد زد فقط داد زد گوشی رو برداشتم زنگ زدم ۱۱۰ مامانم نذاشت .. دیگه داداشمم حساب کار دستش آمد به زنشم‌ گفتم من مامان و بابام نیستم که هر چی بگه نگاش کنم حرف اضافه بزنه زنگ زدم پاسگاه ، فک کردی میشینم شوهر تو سرم داد بزنه یا به من دست بزنه . داداش منم بزرگتره ، بزرگتر باید خودش احترام خودشو نگه داره .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
باز شما خوبی من چی بگم که کلا با خانوادش به من خندیدن مامانم گفت نکن این کارو ندیدید چیکار کرد رفت ب ...

داداشت غلط کرده دست روی شما بلند کنه 

یه با تو جمع دادو بیداد کن نون هزار سالش بشه

نمی‌دونم والا  بعضیا خیلی وقیح و پرو هستن  هیچی هم نیستن نه از لحاظ خانواده نه ظاهر ن ...

همین که شما این احساسو داری 

عروستون متوجه شده که شما از هیچ لحاظ نمیخوای آدم حسابش کنی 

بالاخره داره شخصیت خودشو حفظ میکنه 

یارب نظر تو برنگردد...
هر چی که به برادرم مربوط میشه به من ربطی نداره  خلایق هر چه لایق  ولی وقتی به ما که چند ...

ناراحت نباش ک داداش منم قبل ازدواج خیلی منم منم می‌کرد الان زن گرفته دیگه کم مونده خودشو بکشه بخاطر زنش!زنشم بسیار پررو و پر سر زبووون ازوناس که با پنبه سر میبره😒

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

کار کردن مهم نیست ولی قدر دان بودن  احترام گذاشتن  حد حدود دانستن مهمه

عزیز دلم حد و حدود عروس و داماد با هم را شما باید مشخص کنی ؟ 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
خدا ب شما قیافه داده ب اون زبون داده این ب اون در میشه😁

درسته اما هر وقت من خواستم اذيتش كنم ازون زبون مثل مارش استفاده كنه،من زبون ندارم اما اگه ب نهايتش برسونه يه كتك مفصلي ميزنمش و اينجا تاپيكشو ميزنم💪 اينو ب داداشم گفتم،دليل نداره تا ادمو ميبينه تيكه بار ادم كنه ،اونم من كه اصلا كاري بهش ندارم والا جاي همه چي تو دنيا عوض شده عروساي حالايي اگه بخواي باهاشون خوب باشي جرت ميدن پس جر بده تا جر نخوري 😅

وای یا خدا نامزد داری تورو میزنه ؟ بگم‌ چکار میتونی بکنی ؟ من برای اولین بار چند روز داداشم چند روز ...

نمیدونم بخدا من همسرم خیلی ناراحت میشه ولی میگه فعلا تا نرفتیم خونه خودمون چیزی نمیگم بهش اخه همسرم دوره از من ۱۴ ساعت فاصله داریم باهم منم تک دخترم مامانمم اصلا به عروسش بد نمیگه چون خودش از مادرشوهرش بد دیده عروسمون هر بی احترامی کرد مامانم فقط قربون صدقش میره حالا این عروس اول ببین اون سه تا عروس دیگه چی باشن😔

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭
وای یا خدا نامزد داری تورو میزنه ؟ بگم‌ چکار میتونی بکنی ؟ من برای اولین بار چند روز داداشم چند روز ...

وای 

خدایی تو دیگه نوبر هستی 

من برادرم یه بار بی ادبی کرده ۳سال صحبت نکردم ،فقط همین ،نون هزاررسالش شد