2777
2789
عنوان

عروس پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 136 پست
میگه چون خونه نداره جهازمو نمیارم والا الان خونه اجاره کردن هم کار هر کسی نیست

خوب عزیزم جهاز بیاره کجا بذاره ؟

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار کردن مهم نیست ولی قدر دان بودن  احترام گذاشتن  حد حدود دانستن مهمه

وای ببخشیدا از اونایی هستی که دوس داری عروس تعظیمت کنه و دنبال رابطه خواهرانه نیستی اونم یذره بهت رو بده خودش سبک میشه 

کاش بفهمیم هیچ کس برتر نیست و از بالا به کسی نگاه نکنیم

یارب نظر تو برنگردد...

الان زن داداشت باخودش فک میکنه شما بدین شمام فک میکنین اون بده کلا الان زن وشوهر باهم نمیسازن چ برسه خواهر شوهر وعروس بنظر من وقتای ک خوبه شمام باهاش خوب باشین وقتای هم ک تیکه میندازه درجا جوابشو بده تا بعداخودخوری نکنی

ما یه دونه از همین ها داشتیم 

الانم دادگاه طلاق دارن‌ پونزده سال عمر‌ و جوونی داداشم هدر شد برای کار کردن واسه خانوادش و هر چی در آورد دختره طلا خرید و خرج خانوادش کرد ..

خاک تو سر ما هی نشستیم کنار گفتیم دخالت نکنیم داداش جون رو بدبخت کرد

شما کار ما رو نکنید از همین اول حدش رو بهش بفهمونید..

ببین وقاحت رو به کجا میکشن که دختره کلی طلا برده ، پول نقد ۳۰ ، ۴۰ تومن ماهیانه ۷۰۰ تومن قسط مهدیه.. پول پیش خونه با تمامه وسایل ..

آخرم آمده گفته اینها کنه ۱۰۰ میلیون دیگه بده بعد طلاق بگیریم مگه بابات قرار نیست بمیره بهت ارث بده الان بده 😑

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
الان زن داداشت باخودش فک میکنه شما بدین شمام فک میکنین اون بده کلا الان زن وشوهر باهم نمیسازن چ برسه ...

والا میترسم دعوا بشه

وگرنه هیچ کس از جواب دادن کم نمیاره

ما کم همو میبینیم شاید ماهی یکبار

داداشت غلط کرده دست روی شما بلند کنه  یه با تو جمع دادو بیداد کن نون هزار سالش بشه

واسه زنش با من خالم مامانم دعوا کرد الان ۶ ساله ازدواج کرد بخاطر اون با همه دعوا کرد گفتم چون خانواده پدریم خیلی بد بودن داداشم میترسه ما مثل اونا باشیم داره الکی الکی با همه دعوا میکنه اینجا هم زنش ما هرکار میکنیم میگه اگر نگفتم 

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭
جاهایی که به من مربوط میشه بله

با کمال احترام شما کجای رابطه خصوصی برادرت هستی ؟ زندگی خودش ؟ البته خودت می دونی ولی داری خودت را خراب می کنی ؟ اخه واقعا اصلا خودشون باید بین خودشون حل کنند ! مثل اینکه دادشت بخواد برای زنش هدیه بخره سر صدا کنی که چرا این کار را می کنه ؟

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
نمیدونم بخدا من همسرم خیلی ناراحت میشه ولی میگه فعلا تا نرفتیم خونه خودمون چیزی نمیگم بهش اخه همسرم ...

تو نه کاری به عروس داشته باش نه شوهرت نه هیچکس

همین کاری که گفتم یه بار بکن تا حساب کار دستش بیاد

به خدا همون نامزدت دو روز دیگه طعنش رو بهت میزنه که داداشت تورو میزد .. قوی باش

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
به همسرت نگو داداشت میزنه واسه خودت بده

واسه زدنش که یبار این منو زد رفت بعد یساعتش همسرم اومد میدونی اخه من چهارتا برادر دارم‌این از همشون بهتر بود عاشقش بودم ولی وقتی اینطوری کرد یعنی تا شب گریه میکردم الان دیگه اصلا دوسش ندارم ازش متنفرم

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭
با کمال احترام شما کجای رابطه خصوصی برادرت هستی ؟ زندگی خودش ؟ البته خودت می دونی ولی داری خودت را خ ...

شما درست مثوجه نشدی

زندگی خصوصی غیر خصوصی‌شون به من چه

من میگم احترام مارو نگه داره

و برادرم با اموال پدرم که حق من و خانوادم هست 

برای خانوادش کار ی نکنه 

وقتی اموال از پدرم بهش رسید 

هر کاری می خواد بکنه 

اتفاقا تا بعدا بفهمه حق با ما بوده

خونه  دو خوابه ای که اجاره کرده

نمی دونم والا چون ما رسم داریم تا داماد خونه نداده جهاز نمی بریم ولی به محض اینکه خونه خرید جهاز کامل می دیم نمی دونم اینها گه جوریند می ترسم بگم شاید رسم دارند بعد یهو جهاز ندان اصلا ! ولی حالا جهاز هم ندادن عزیز دلم تو حرص نخور واقعا به برادرت مربوط می شه اینطوری خودت را خراب می کنی و زندگی داداشت متشنج ممکنه بشه اخرش هم بهت می گن خواهر شوهر 

وای  خدایی تو دیگه نوبر هستی  من برادرم یه بار بی ادبی کرده ۳سال صحبت نکردم ،فقط همین ،ن ...

حق ندارن توهین کنن 

منم از اون موقع باهاش حرف نمی زنم خونه مامانمم باشم بیاد میرم تو اتاق درم میبندم تا بره. 

تازه اصلا طرفش من نبودم داشت با بابام حرف میزد یهو شروع کرد بلند بلند حرف زدن‌ بهش گفتم آروم حرف بزن خجالت بکش .. داد زد سرم منم حالش رو گرفتم‌ .