2777
2789
عنوان

عروس پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 136 پست
شما درست مثوجه نشدی زندگی خصوصی غیر خصوصی‌شون به من چه من میگم احترام مارو نگه داره و برادرم با ا ...

اهان فهمیدم ! نه نباید بکنه مگه اینکه بابات بهش بده !  ولی این درست نیست راست می گس منم عصبی می شم اگر برادرم این کار را بکنه اما هیچی نگو خراب می شی یهو 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
والا میترسم دعوا بشه وگرنه هیچ کس از جواب دادن کم نمیاره ما کم همو میبینیم شاید ماهی یکبار

بزار دعوا بشه تا دیگه حرف دهنشو بفهمه ماهم ی زن داداش داشتیم هی تیکه مینداخت خواهرم درجا جوابشو میداد ی دعوای میشد ک بیاوببین دیگه از خواهرم میترسید جلوش هیچی نمیگفت😂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمی دونم والا چون ما رسم داریم تا داماد خونه نداده جهاز نمی بریم ولی به محض اینکه خونه خرید جهاز کام ...

برام مهم نیست که جلو آدمی که پیشم خرابه خراب بشم

و ما این رسم نداریم 

دختر جهاز میاره در خانه اجاره ای 

برام مهم نیست که جلو آدمی که پیشم خرابه خراب بشم و ما این رسم نداریم  دختر جهاز میاره در خانه ...

نه عزیزم اینجا داری تند می ری ! برادرت را اینطوری از دست می دی ! این چیزها را خانواده عروس تعیین می کنه نه داماد ! 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
تو نه کاری به عروس داشته باش نه شوهرت نه هیچکس همین کاری که گفتم یه بار بکن تا حساب کار دستش بیاد ...

میدونی اخه من خیلی خیلی خیلی مظلومم نمیتونم واقعا ولی بالاخره الان ۶ ساله اگر ادامه پیدا کنه منم دیگه جوابش و میدم یه بار سر چی اومد منو زد زنش اومد پیشم گفت اره جهاز فلانی و ویدی من و خواهرم انقدر بهش خندیدیم همه چی اورده بود یا جهاز عروس داییم و میگفت اه خوشم نیومد ازش من فقط تنها حرفی که زدم گفتم خوب بود رفت به داداشم گفت خواهرت همش طعنه جهیزیه فامیل میزنه تو سرم😐😐😐

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭
نمی‌دونم والا  بعضیا خیلی وقیح و پرو هستن  هیچی هم نیستن نه از لحاظ خانواده نه ظاهر ن ...

بستکی داره ببین من یه جاری دارم عینن همینه شایدم بدتر اما خوب من خوشم میاد چون داره انتقام منو از خانواده شوهر میگیره😂😂شاید اونم داره همینکارو میکنه

بستکی داره ببین من یه جاری دارم عینن همینه شایدم بدتر اما خوب من خوشم میاد چون داره انتقام منو از خا ...

عزیزم جایگاه ها فرق داره

منم اگه جاریم بود شاید خوشحال میشدم

واقعااااا چرا ما برعکسیم از خارشوهراااا تکیه میشنویم😯

اره بخدا،مو رنگ كنم تا كه ببينه ميزنه زير خنده ميگه واااي چقد زشت شدي شكل هويج شدي!!!مانتو بخرم ميگه اه اه چقد بدسليقه هستي تو تنت زار ميزنه،كاشت ناخن بزنم ميگه عين جادوگرا شدي،عروسي پسرعموم خيلي خوشگل شده بودم اومد گفت چقد عقده اي هستي حالا ميخواستي بگي از همه سر تري؟😳بخدا موندم از دستش چيكار كنم از صدتا خواهر شوهر برا من بدتره منم هيچوقت جواب نميدم اونموقع هنگ ميكنم بعدش ميشينم حرص ميخورم ،اما ب داداشم گفتم سري بعد دخالت  كردن همانا و راهي بيمارستان شدن همانا،الان ديگه كاري ب كارم نداره خداروشكر 

میدونی اخه من خیلی خیلی خیلی مظلومم نمیتونم واقعا ولی بالاخره الان ۶ ساله اگر ادامه پیدا کنه منم دیگ ...

از همون بار اول باید جلوش در میومدی 

الانم خیلی رک به داداشت بگو من اصلا چیزی به اسم زن داداش ندارم چون میاد از ذهن من دروغ میگه بعد از این کلا من با زنت حرف نمی زنم که نتونه از زبانم دروغ درس کنه

هر وقتم میان خونتون برو تو اتاق درم ببند اصلا بیرون نیا چهار بار که بی احترام بشن حساب کار دستشون میاد

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
نه ما توافقی عمل می کنیم و اینا زدن زیر توافق

واقعا تو این وسط هیچ کاره ای عزیزم الکی داری حرص می خوری واقعا پدر مادرت نهایتا حق اظهار نظر دارند تازه آنها هم اگر برادرت ناراحتی کنه ! ما ( تو و خانواده ت ) بعد از ازدواج برادرت در جایگاه دوم قرار می گیرید بنابراین اجازه دخالت ندارید . البته عزیزم این مسیله برای خودت هم صادقه فردا ازدواج کنی شوهرت باید الویتت بشه . لطفا به حرف هام فکر کن . مهم نیست آنها چی کار می کنند ؟ مهم اینکه تو چه قدر حامی هستی ! حامی بودن هم فقط دلگرم کردن هست نه چیز دیگع ای