2777
2789
عنوان

عروس پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 136 پست
ما یه دونه از همین ها داشتیم  الانم دادگاه طلاق دارن‌ پونزده سال عمر‌ و جوونی داداشم هدر شد بر ...

روزي كه مهريه سنگين گفتن و داداش محترمت قبول كرد بايد فكر اينجاهاشم ميكرد ديگه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اره بخدا،مو رنگ كنم تا كه ببينه ميزنه زير خنده ميگه واااي چقد زشت شدي شكل هويج شدي!!!مانتو بخرم ميگه ...

واقعااااا بخدا من اینارو از خاهرشوهرا میشنوم..یه لحظه هنگ میکنم این چقد بیشعوره بعد نمیتونم ج بدم میام خونه تازه یادم میاد..اگه بخاییم جوابشونو در لحظه بدیم باید مث خودشون بی عقل و بیشعور باشیم...باز خوبه دهداشت درک میکنه شوهرمن پشت اونارو میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از همون بار اول باید جلوش در میومدی  الانم خیلی رک به داداشت بگو من اصلا چیزی به اسم زن داداش ...

اره باید همین کارو کنم البته اگر مامانم بزاره چون مامانم خیلی حساسیت داره به احترام میگه رفتی خونه خودت اصلا محلشون نده ولی تا وقتی خونه من هستی باید رعایت کنی و بخاطر منم با داداشم دعوا کرد مامانم ولی داداشم نمیدونم واقعا چرا اینطوری میکنه موقع عروسیشون گفتن ما کار داریم وظیفه کارت نوشتن با شماست با تعداد کل و بگید زن داداشمم گفت بابای من نمیاد حسابش نکن دوروز بعد اومدن گفتم ۶۳۰ نفر شدن بعد زنش گفت بابای منو ننویسی گفتم اون گفتی یادداشت نکردم یه پشت چشم نازک کرد طرف داداشم نگاه کرد اخم کرد گفت منکه یادم نمیاد😱😱😱 یعنی من برم خونه خودم بخدا قطع رابطه میکنم چون واقعا خیلی اذییتم کردن 😔

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭
خوب خونه كه أجاره ميكنه دوماد ،اما اون ميگه خونه اجاره اي جهاز نميارم،پس يكي نيست بگه تو ك ميدونستي ...

شاید گفتن خونه داره حالا جهاز به کنار چون عروسم میتونه جهاز تیاره بگه ندارم 

برام مهم نیست که جلو آدمی که پیشم خرابه خراب بشم و ما این رسم نداریم  دختر جهاز میاره در خانه ...

چند سالته؟مجردي؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
واسه زدنش که یبار این منو زد رفت بعد یساعتش همسرم اومد میدونی اخه من چهارتا برادر دارم‌این از همشون ...

چه جوریه از برادرت متنفری بعد داری سنگش را به سینه می زنی ؟ چند سالته عزیزم؟ 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
حق ندارن توهین کنن  منم از اون موقع باهاش حرف نمی زنم خونه مامانمم باشم بیاد میرم تو اتاق درم ...

اشتباه میکنی خواهرم 

نرو تو اتاق ، الان کسی که اطلاع نداشته باشه قضاوت کنه مقصر شما میشی ، خیلی متین و باوقار بشین ،صخبتها را گوش کن ،لبخند بزن ،صحبت کن ،اما مخاطب صحبتهات داداشت نباشه ،من حتی به بچه اش خیلی محبت میکنم همه تعجب میکنند و در جوابشون میگم حساب پدر از پسر جداست.الان همه میگن بهار یه تیکه ماهه 😍😍منا میگن😍

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
چه جوریه از برادرت متنفری بعد داری سنگش را به سینه می زنی ؟ چند سالته عزیزم؟ 

اولا که زن نداشت  منو یبارم نزده بود یدونه خواهرش بودم ولی وقنی ازدواج کرد از شش ماه بعدش شروع شد اره اولا عاشقش بودم اسمش و نمیگفتم میگفتم عشقم ولی از وقتی منو زد دیگه ازش متنفر شدم سنگشو به سینه نزدم من ۲۴ سالمه

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭
نمی‌دونم والا  بعضیا خیلی وقیح و پرو هستن  هیچی هم نیستن نه از لحاظ خانواده نه ظاهر ن ...

برای من بر عکسه 

دقیقا خواهرشوهرم و دختر اون خواهرشوهرم همین هستن ولی اعتماد به سقفی دارن بیا ببین

برای من بر عکسه  دقیقا خواهرشوهرم و دختر اون خواهرشوهرم همین هستن ولی اعتماد به سقفی دارن بیا ...

والا نمی دونم به چیشون مینازن

اومدن جنگ

انگار پر عقده و کمبود هستن

واسه زدنش که یبار این منو زد رفت بعد یساعتش همسرم اومد میدونی اخه من چهارتا برادر دارم‌این از همشون ...

میدونم گلم ولی خدا نکرده روی شوهرتم تاثیر میذاره 

اصلا نگو که توی مجردی یا نامزدی از طرف خاتواده هودت توهین بهت شده حالا هر مدل توهینی اگرم گفتی دیگه یجور ماسمالیش کن

یارب نظر تو برنگردد...