2789
عنوان

عروس پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2471 بازدید | 136 پست

همش هیچی

فقط اینش که خانواده اش کاراشونو به برادرشما میگن، ابدااااا به شما ربطی نداره هاااااا

برادرتون مگه بچه صغیره که خودش عقلش نرسه، عاقل و بالغه خودش میتونه برای خودش تصمیم بگیره در رابطه با نوع رابطه اش با خانواده همسرش

تا اینجاش که معلومه شما بیشتر از گلیمت داری پات رو دراز میکنی

اینم بگم خودم خواهرشوهر دونفرم 

میگه چون خونه نداره جهازمو نمیارم والا الان خونه اجاره کردن هم کار هر کسی نیست

چرا خودتو قاطي اين مسائل ميكني 

جهاز دادن و خونه گرفتن و نگرفتن داداشت يه مسئله ايه بين اون و زنش!

اگه انقدر تو هر مسئله اي فكر نكنيم صاحب نظريم هيچ دلخوري اي پيش نمياد!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهترین کار اینه که بی محلیش کنین .و رابطتتون رو تا حد امکان باهاش قطع کنید .یه شخصیت سالم که اینجوری ...

فکر می‌کنم دو شخصیتی باشه 

یک ساعت خوبه بد شروع میکنه بد خوب میشه

باز شما خوبی من چی بگم که کلا با خانوادش به من خندیدن مامانم گفت نکن این کارو ندیدید چیکار کرد رفت ب ...

مگه دور از جونت چلاقی؟؟؟ تورو میزنه تو نگاش میکنی ؟!

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
نمی‌دونم والا  بعضیا خیلی وقیح و پرو هستن  هیچی هم نیستن نه از لحاظ خانواده نه ظاهر ن ...

کم محلی فقط 

اندازه ای ک احترام میزاره احترامش برارید ن بیشتر

اگه خیلی طعنه تیکه میندازه  ول کن نیست یه بار جوابشو سفت ومحکم بدین حساب کار میاد دستش

چه روز خوبیه امروز      مگه نه؟؟  
نمی‌دونم والا  بعضیا خیلی وقیح و پرو هستن  هیچی هم نیستن نه از لحاظ خانواده نه ظاهر ن ...

خب ايجور ادما روشون زياده اول همسطح خودتون ميگرفتين

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
میگه چون خونه نداره جهازمو نمیارم والا الان خونه اجاره کردن هم کار هر کسی نیست

ببخشیدا کاملا مشخصه مشکل از کیه!!!

به شما چه مربوطع

این مساله به عروس و داماد و مادرو پدرشون مربوطه

شما هیچ کاره ای

من خودم خواهرشوهر دونفرم، گفتم بدونی

درباره عروستون اینجا این مدلی حرف میزنی تو فامیل وخانوادتون اینطوری نگو😶

بنظرم باهاش حرف بزنین بگین ازش دلخورین 

شاید شما هم بالطبع ایراداتی داشته باشین اینم درنظر بگیرین حتما

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
مگه دور از جونت چلاقی؟؟؟ تورو میزنه تو نگاش میکنی ؟!

نه خب برادر بزرگمه منم جوابشو میدم ولی خب ۱۴ سال ازمن بزرگتره چیکار میتونم بکنم نامزدم که میگه به موقعش حال این عروستون و میگیرم قطع رابطه میکنیم باهاش چون خیلی ناراحت میشه 

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭