2777
2789
عنوان

حلوا (عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 5382 بازدید | 84 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم عاااشق حلوا و کاچیم. ولی بلد نیستم خوشمزه و اسمی درست کنم😥😥 من حلوا رو دوست دارم زبر باشه

آره دقیقا این زبر و سنگین شده من ندوس 😭

منم دفعه اولم بود 

آره دقیقا این زبر و سنگین شده من ندوس 😭 منم دفعه اولم بود 

زبر که خوبه😋😋 فقط میتونم بگم تو روحت😁😁 ببخشید شوخی کردماا. من کلا شیرینی جات خیلی دوست دارم. یعنی عاشقشونم. چیکار کنم با اینهمه چربی اضافه اخه؟؟😭😭

شما کد بانو هستی واقعا ممنونم🙏🌹

لطف داری عزیزم🌹🌹🌹🌹

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
زبر که خوبه😋😋 فقط میتونم بگم تو روحت😁😁 ببخشید شوخی کردماا. من کلا شیرینی جات خیلی دوست دارم. یعن ...

ممنونم 🤣

تازه بگم هر چی میخورم چاق نمیشم چی؟ 😅

کاش تکنولوژی انقد پیشرفت میکرد میشد غذا رو آپلود و دانلود کرد🤣

نمیدونم 😀 ولی رنگش قهوه تیره نیس ... زرد زعفرونیه‌‌‌.... فکر کنم زیاد تفتش نمیدن و زعرون گلاب میزن ...

اینجوری که ازش تعریف کردین معلومه که عالیه😍🌹

اینجوری که ازش تعریف کردین معلومه که عالیه😍🌹

عالیه مخصوصا کم شیرین همراه مغز پسته... مامانم درس میکنه‌‌‌.. من با اینکه علاقه زیادی ب اشمزی دارم ولی سمت درس کردن حلوا نرفتم چون زود دلمو میزنه....

ممنونم 🤣 تازه بگم هر چی میخورم چاق نمیشم چی؟ 😅 کاش تکنولوژی انقد پیشرفت میکرد میشد غذا رو آپلود ...

اونجوری دیگه وااقعا میگم تو روحت شوخیم ندارم😡😁😁 

عزیزم نوش جونت. خوش بحالتون واقعا. دخترخاله هام اکثرا همینجورین. مثل جاروبرقی همه چی رو میبلعن همه ام لاغر و ترکه ای😂😂 عذاب از این بیشتر؟ باهم میریم استخر اونا بعد استخر کلی چیپس و پفک و رانی میخورن من فقط حسرت میخورم😭😭