2777
2789
عنوان

حلوا (عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 5382 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارد رو زیاد گذاشتی سرخ شده و اینکه ارد حلوا باید یکم ارد نخودچی هم بزنی و اینکه باید سه بار الک بشه ...

مرسیییی😍

ولی روغنشو کم ریختم نور میزنه بهش😅

نمیدونم.... ولی خودمون اصالتا شیرازیم....  من بهش میگم حلوا زرد... بزاین ی عکس دارم بفرستم

اوهوم. ما یه مغازه ی آش شیرازی داریم نزدیکمون بعد حلوا هم میپزه همینجوری که شما میگین. بهش میگه حلوای شیرازی مام نیگیم حلوای شیرازی😁

اونجوری دیگه وااقعا میگم تو روحت شوخیم ندارم😡😁😁  عزیزم نوش جونت. خوش بحالتون واقعا. دخترخال ...

آخی 😍 البته بعضیا هم تو سنین بالاتر این پرخوریا خودشو نشون میده من عمه هام همه اینطور بودن منم باید مراقب باشم 😅

چه ایده جالبی. مرسی کدبانو😍💋🌹

خواهش میکنم عزیزم با این حلوایی که شما برای بار اول پختین نشون دادین یه پا استادین       

بعد از تفت دادن آرد، قلق یه حلوای خوب همینه. از پیج ساناز مینایی یاد گرفتم البته تعریف از خود نباشه ولی از وقتی این کارو میکنم حلوام خیلی حرفه ای میشه.

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
خونواده تیره دوس دارن ولی بافتش اونطور که مد نظرم بود نشد هر کی خورده جای فاتحه بهم دشنام داده😅😅😅

🤣🤣🤣🤣🤣

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔