احتمالا روغنشو کم ریختی و آردتم زیاد تفت دادی ی ذره رنگش تیره شده
شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم کسی را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟ فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
ان شالله ، اردت رو هم کمتر تفت بده بجاش زعفرون کو توش و کمی گلاب و یک کره یا روغن محلی ،عالی میشه ، من دیروز نذر به همسایه ها دادم تعریفشو میکردن
دختر بور چشم آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر
ظاهرش که خوبه... اگه میخوای بافت سبک و لطیفی داشته باشه،به اندازه یه مشت کوچیک از شکر شیره کم کن و اون یه مشت رو بعد از اینکه روغنو اضافه کردی و تفت دادی، اضافه کن سریع هم بزن همین که شکر باهاش مخلوط شد بعدش شیره رو کم کم اضافه کن. شکر باعث هوادهی به آرد میشه در نتیجه بافت نرم و لطیفی بهت میده
من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟ با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫