2777
2789
عنوان

شوهر داری

864 بازدید | 67 پست

شوهرم بهم میگه خیلی سوال میکنی،خب دلیل سوالام حرف نزدنه اونه وقتی چیزی رو تعریف نمیکنه سوال باید بکنم

دوم اینکه میگه اینقدر حرف نزن نگو اینکارو بکن اونکارو بکن😐خب پس من با کی حرف بزنم؟عایا من مقصرم؟؟نمیدونم مشکل منم یا اون.شما چجوری رفتار میکنید؟؟توروخدا راهنمایی کنید

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میبینی دوست نداره کمتر حرف بزن

حرفاتو بذار وقتی که میبینی خیلی سرحاله

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
وقتی میبینی دوست نداره کمتر حرف بزن حرفاتو بذار وقتی که میبینی خیلی سرحاله

اخه شوهرم تا شب کاره مجبورم حرفام بزنه حالا فقط ازش سوال میکنم چون اهل حرفیدن نیس بعدم سا سوال میکنم یا کارای عقب مونده و برنامه هامون رو بهش یاداوری میکنم

من اوایل به زور باهاش حرف میزدم دعوا میشد

الان فهمیدم حرفای مهممو وقتی باید بزنم که حالش خوبه خسته نیست 

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
اخه شوهرم تا شب کاره مجبورم حرفام بزنه حالا فقط ازش سوال میکنم چون اهل حرفیدن نیس بعدم سا سوال میکنم ...

میدونم ولی یه مدت حرفاتو بذار وقتی بزن که خستگیش کمتره

جواب میده😉

مردا بدشون میاد از سین جیم شدن حس کنترل شدن بهشون دست میده

خب خودشو بیاد ضروریاشو بگه تا من سوال نکنم وقتی خودش نمیگه یا از صبح تنهام باید با یکی بحرفم😥

هنر گفت‏ گو با همسرازدواج، یك مكالمه طولانی است كه گاهی اوقات با جرّ و بحث‏های بیهوده قطع می‏گردد. همان گونه كه ارتباط، مهم‏ترین اساس زندگی است، مشاجره هم مخرب‏ترین عامل آن است.

زن و شوهر با مشاجره، هم عواطف خود را جریحه‏دار می‏سازند و هم رابطه زناشویی‏شان را مختل می‏سازند. همان گونه كه ارتباط، باعث نزدیكی ما انسان‏ها به هم می‏شود، دعوا و مشاجره، این ارتباط را خراب كرده، انسان‏ها را از هم دور و دورتر می‏سازد. بسیاری از زنان و مردان، از برقراری یك ارتباط سالم، عاجز هستند و به محض مطرح ساختن مسئله و یا مشكلی با همسر خود، وارد گرداب جرّ و بحث‏ها و سوءتفاهم‏های پی‏درپی می‏شوند

بهترین روش برای حرف زدن با همسر را یاد بگیرید

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.