2777
2789
عنوان

شوهر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 67 پست
زنگ بزن ب مامانت دوستات .منم مث توام انقد اذیت شدم تا اینک الان فقط خریدارو بهش میگم و اینک جایی بخو ...

هیچکس شوهر ادم نیس

بعدم ی سری مشکلات و موضوعاتی هست باید به اون بگم

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
شوهرت متولد فروردین هستش

شوهرمن فروردینه یعنی فرودینی ها اینجورین؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکس شوهر ادم نیس بعدم ی سری مشکلات و موضوعاتی هست باید به اون بگم

کوتاهش کن عزیزم کم محلی کم محلی کم محلی همییین 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
شما روانشناسی؟؟ اره همینکارو میکنم،بی محلی هم میکنم تا اونم تشنه توجه من بشه،من گاهی از تنهایی دربا ...

خیر ... مطالعات روانشناسی دارم..

لازم نیست بهشون کم محلی کنین ، همینکه خیلی بهشون نچسبین ، توجه افراطی نداشته باشین ، شروع کننده حرف نباشین ،کافیه

در عوض به خودتون برسین ، تو همین مدت چهل روز ، روزی هفت بار برین جلوی آینه و تو چشمهای خودتون خیره بشین و به خودتون ابراز عشق کنین ، قربون صدقه خودتون برین ...

این کار ، یه روش روانشناسیه ، که در عین سادگی ، بینهایت در افزایش اعتمادبنفس موثره ...

وقتی همسرتون میاد خونه ، لباس خوب بپوشین ، عطر بزنین ، اراسته باشین ، بیشتر سکوت کنین ، اگرهمسرتون سوالی پرسید متین و باوقار پاسخ بدین ...

از هر پنج درخواست همسرتون ، برای ارتباط زناشویی ، یکیش رو رد کنین ، دو تا شو با دست پس بزنین و با پا پیش بکشین و در نهایت بپذیرید ، دوتاشم فورا بپذیرید ..

شوهرمن فروردینه یعنی فرودینی ها اینجورین؟

اره خودسر خود رای شوهرمن 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
خیر ... مطالعات روانشناسی دارم.. لازم نیست بهشون کم محلی کنین ، همینکه خیلی بهشون نچسبین ، توجه افر ...

مرسی عزیزم چقدر حرفات خوب بود حتما عمل میکنم 🌹🌹🌹🌹

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹