2777
2789
عنوان

شوهر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 67 پست
یعنی چجوری؟توروخدا راهنمایی کن،اون میگه کم میام خونه بیام فقط بایدبه چراهای تو جواب بدم😕مشکل از منه ...

با خوتون عهد کنید که به مدت چهل روز ، وقتی همسرتون میاد خونه ، اصلا در مورد هیچ مشکلی باهاش صحبت نکنین ...

اگر چیزی هم پرسید ، در یکی دو جمله کوتاه جواب بدین ...

حل مشکلات رو به ایشون بسپرید ، تا در مواجه با مشکلات و گاهی تحت فشار قرار گرفتن ، مرد بار بیاد ...

یه مدت که به این روش عمل کنین ، کم کم همسرتون خودش برای صحبت پیشقدم میشه ...

پس برای هیچ صحبتی پیشقدم نشین ، اگر هم مجبورید مسئله ای رو بگین در یک جمله کوتاه بزانش کنین ،، البته در مورد مشکلات هیچ چیزی رو گوشزد نکنین و اصلا صحبت نکنین ..

اگرم سوال پرسید، خیلی کوتاه جواب بدین ..

در طول روز هم که سرکاره ، واسه کارای غیرواجب زنگ نزنین 

اگرم ایشون زنگ زد ، همیشه بحث رو کوتاه کنین و همیشه اولین نفر ،  باشید که خداحافظی میکنه ...

بغللللش کن با سیاست با عشوه نه طلبکار و غر غرو صداتو بچگانه کن ناز کن و بگو نتیجه میده

چند روزه غر نمیزنم سوالم نمیکنم اما از اونجایی که مردا ظرفیت محل دادن ندارن قیافه گرفته برام

منم گفتم اینجوریم کنم فک میکنم تشنه توجه اش هستم و میخام از فردا بی محلی کنم

اون میگه رفتار تو باعث سردی من شده از بس سوال میکنی و ی حرفی رو تکرار میکنی

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهو ک میبینی خونه ساکته پاشو ی لباس  س .....بپوش اهنگ بذار براش برقص نذار محیط خونه ساکت شه یهو ...

مرسی من دختر که بودم خیلی شیطون بودم یعنی هر هفته پدرمو میاوردن مدرسه منم هاج و واج فقط نگاه میکردم تا هفته بعد شروع میکردم ولی متاهل شدم بخاطر مشکلات اتیشم خابید

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

منکه هرچی بم میگنه انقد حرف نزن

باز حرف میزنم😅🤦‍♀️

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
با خوتون عهد کنید که به مدت چهل روز ، وقتی همسرتون میاد خونه ، اصلا در مورد هیچ مشکلی باهاش صحبت نکن ...

شما روانشناسی؟؟

اره همینکارو میکنم،بی محلی هم میکنم تا اونم تشنه توجه من بشه،من گاهی از تنهایی درباره برتامه ها و کارام با خودم میحرفم،شوهرم ظرفیتش ب شنیدن مشکلات کمه با اینکه زرنگ و کاریه ب شدت از لحاظ روحی حساسه.ی مدتم دچار حملات پانیک بود

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

بهش نگو فلان کاررو انجلم بده

بگو میشه کمکم کنی فلان چسزرو بدی بعدم تشکرکن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

وووای منم همینجوریم تازه من زود زود هم حرف میزنم شوهرم عین این بدبختا نگام میکنه ک از رو برم فایده ک نداره میزنه زیر خنده میگه بچه یخورده نفس بکش قول میدم جایی نرم تا حرفت تموم بشه

خب خودشو بیاد ضروریاشو بگه تا من سوال نکنم وقتی خودش نمیگه یا از صبح تنهام باید با یکی بحرفم😥

زنگ بزن ب مامانت دوستات .منم مث توام انقد اذیت شدم تا اینک الان فقط خریدارو بهش میگم و اینک جایی بخوایم بریم رو همیین نه حرفی بزنم نه تعریفی بکنم نه چیزی انگار اون بیشتر بهش خوش میگذره اینجوری 😏

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
مرسی من دختر که بودم خیلی شیطون بودم یعنی هر هفته پدرمو میاوردن مدرسه منم هاج و واج فقط نگاه میکردم ...

اوف اگه بدونی من چی کشیدم ☹ولی خب دلم ب همین شیطونی هام خوشه خیلی خوش میگذره آخه

روش گفتنت رو عوض کن.

قبلا مثلا شوهرم کاری میکرد ، بعدش ک‌ب مشکل میخورد میگفتم ، دیدی گفتم فلان؟ دیدی گوش ندادی ب حرفم.

حالا ولی یه جور دیگه میگم.مثلا میگم، کاش بیشتر اصرار میکردم ، یا کاش اون کار رو امتحان میکردیم.

اینجوری موضع نمیگیره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
با خوتون عهد کنید که به مدت چهل روز ، وقتی همسرتون میاد خونه ، اصلا در مورد هیچ مشکلی باهاش صحبت نکن ...

افرین چ متن خوبی 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍