2777
2789
عنوان

تناسب اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 7600 بازدید | 1431 پست
هرچیزی میتونیم بخوریم نه؟برنج نون ؟هرچقد دلمون خواست ؟باید رو برنامه بزنیم نه؟بعدش ک ۱۶۰۰ تکمیل شد گ ...

عزیزم همه چی ازاده هرچی دلت خواست بخور 

فقط کالری شماری کن که از1600بیشتر نشه احتمالا گرسنه نمیمونی اگه وعده هارو درست تقسیم کنی ولی خب یه ذره هم گرسنگی نکشی که لاغرنمیشی😊

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وزنم 112 کیلو 164قد

گلم شما باید روزی 2000کالری بخوری روزایه فست هم 1200کالری

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت
عزیزم همه چی ازاده هرچی دلت خواست بخور  فقط کالری شماری کن که از1600بیشتر نشه احتمالا گرسنه نم ...

اره میدونم عزیزم .خیلی ممنون بابت وقتی ک برام گذاشتی من ناهار ی دو کف گیر سوپ خوروم ک ی کف دست نان .ار انروز میزنم اینارو.از ۱۶۰۰ کم بخوریم چی؟میگم شما الان ب گشنگی عادت کردین؟

اره میدونم عزیزم .خیلی ممنون بابت وقتی ک برام گذاشتی من ناهار ی دو کف گیر سوپ خوروم ک ی کف دست نان . ...

عزیزم من الان تا 1400مجازم ولی تا 1300بیشتر وقتا میخورم هفته ی اول سخت بود ولی الان دیگه معدم جم شده اصلا حس گرسنگی ندارم 

همینایی رو که خوردی وارد برنامه بکن نذار از1600 بالابره مثلا الان دیدی کالریت به 1000 رسیده سعی کن شام فقط 600تابخوری که 1600بالانره

اره میدونم عزیزم .خیلی ممنون بابت وقتی ک برام گذاشتی من ناهار ی دو کف گیر سوپ خوروم ک ی کف دست نان . ...

از 1600کمتر بخوری اولش 5کیلو کم میکنی بعدش دیگه استپ میکنی

20 دقیقه رقص 💃 200 تا سوزوندم از صبح فعلا بچه کوچیک دست و پا گیره خیلی... آقام که از سر کار بیاد ن ...

چه خوب افرین 

خوبه که میتونی بری پیاده روی ازورزش بهتره

ولی من متاسفانه امکانه پیاده روی ندارم

چه خوب افرین  خوبه که میتونی بری پیاده روی ازورزش بهتره ولی من متاسفانه امکانه پیاده روی ندار ...

من چجوری باید وارد کنم ؟من فقط میدونم‌تو کف گیر سوپ خوروم اینجا نوشته گرم یا قاشق غذا خورری چجوری وارد کنم دقیق بشه اخه

من چجوری باید وارد کنم ؟من فقط میدونم‌تو کف گیر سوپ خوروم اینجا نوشته گرم یا قاشق غذا خورری چجوری وا ...

برنامه مانکنه؟