2821
2789
عنوان

تناسب اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 7596 بازدید | 1431 پست
من امشب ۱۳۵۰ تا خوردم مجازم ۱۲۰۰ بود چون امروز ۴ ساعت بیرون بودم پیاده روی کردم گشنم شد😁

منم کالری مجازم 1300 هست البته بعضی وقتا 1350 یا بیشترم میشه ولی اشکال نداره قابل مقایسه با قبلنا نیست اون موقع فک میکنم فقط ناهارم 1300 کالری میشد

توکلت علی الله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کیا این هفته کم کرده بودند؟

گلم کاربریم ترکیده بزن رو این کاربری بیا تاپیک چالش خودتکونی صفحه قبل لینکشوهم گذاشتم

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
سلام  همچنان کالری شماری میکنم کالری مجازم 1300 هست  صبح وزن کردم شدم 77/100  چون ...

گلم کاربریم ترکیده بزن رو این کاربری بیا تاپیک چالش خودتکونی صفحه قبل لینکشوهم گذاشتم

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡

باشه عزیزم

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد