2821
2789
عنوان

تناسب اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 7596 بازدید | 1431 پست
فداتشم گلم...در چه حالی

خوبم ممنون گلم طاقت نیاوردم من هفته ی پیش نرفته بودم رو ترازو صبح رفتم66/3😍 ولی مطمئن نیستم قبلا67 بودم یا 68 آخه قبلا یه بار کشیدم 67 زد بعد یه چند روز رژیم نگرفتم زیاد خوردم 68 اینا زد نمیدونم دیگه واقعا تو اون چند روز چاق شدم یانه بعدش ترازو رو رو موکت گذاشته بودم نمیدونم درست بود یانه هرچی بوده باشه باز خیلی خوبه😄

خخخخ من واقعا هستم شروع از شنبه هستش گلم

ازامروز شروع کردیم

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبم ممنون گلم طاقت نیاوردم من هفته ی پیش نرفته بودم رو ترازو صبح رفتم66/3😍 ولی مطمئن نیستم قبلا67 ...

واقعا😍😍😍😍😍خیلی خوبه خوش به حالت...خداکنه منم کم کرده باشم😞😞😞

خوبم ممنون گلم طاقت نیاوردم من هفته ی پیش نرفته بودم رو ترازو صبح رفتم66/3😍 ولی مطمئن نیستم قبلا67 ...

تو رو خدا به منم کمک کن چقدر خوب کم کردی تا من سه چهر کیلو کم کمم

📌متولد ۷۷ نیستم 
قدم خیلی کوتاهم باشه با این فرمول عشقم میشه ۴۶۰ کالری😯😯😯

گلم شما 52 کیلو هستی میخوای کم کنی؟وزن شما خوبه شما فقط باید ورزش کنید

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت

ترازو روموکت نمیشه وزن رو جذب میکنه کمتر نسون میده

خوب  سلام صبحتون بخیر  من وزنم 91قدم156 ماشاالله نخندینا

سلام گلم صبح   شمام بخیر نه چرا بخندیم من قبلا 95 بودم😂

عزیزم من طبق اون چیزی ک گفتین شدم ۸۸۰ ،یعنی کالری مصرفی در روزم باید اینقد باشه؟من تقریبا فعالیتم زی ...

اونایی که وزنشون کمه باید 1000تا کم کنن اونایی که وزنشون زیاده 1100 تا

2823
2791
2779
2792