2821
2789
عنوان

تناسب اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 7596 بازدید | 1431 پست
بله گلم من اولین بار با شما تو این تاپیک حرف زدم وتاپیک دوم هم عکسبازی بود😁 ازاشنایی باهات خوشبخ ...

من یادم نبود گلم..ببخشید..منم خوشبختم..عزیزم پس ترک نکن اینجارو انشالله با هم کم میکنیم وزنمونو دیگه..با اراده خیلی قوی💪💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا به منم کمک کن چقدر خوب کم کردی تا من سه چهر کیلو کم کمم

عزیزم کالری شماری و این ورزشایی که استارتر تو یکی از تاپیکاش گفته از گوگل پلی دانلود کن هرروز باهاشون تمرین کن هم برای ران داره هم با سن و شکم و حتی بازو ورزشا تموم بشه بعدش میگه چقدر کالری سوزوندی برنامه ها عاااالین من که بدنم شل شده بود الان سفت شده😍

[QUOTE=122244240]اینایی که توصیف کردی انگار منم قد و وزنمون یکیه منم باشگاه میرم[/QUOخوش حالم یکی پیدا کردم شما وزن کم می کنید الان من هزار دویست می خورم باید بشه هزار نمی تونم ترازو برا موادغذای ندارم انگیز هم ندارم یاد میره رژیمم  شما نشون میده چاقیت یا مثل من همه می گن رژیم برا چیته خوبی ولی خودم اعصابم خراب شده کمی شکم دارم

📌متولد ۷۷ نیستم 
عزیزم کالری شماری و این ورزشایی که استارتر تو یکی از تاپیکاش گفته از گوگل پلی دانلود کن هرروز باهاشو ...

ممنون می دونی من پسرم عشقمه همین طوری صداش می زنم چهار سالشه

📌متولد ۷۷ نیستم 
بله  انشاالله  من خیلی کار دارم فکر کنم یه یکسالی طول بکشه خخخخ

نه عزیزم اگه تلاش کنی خیلی زود به نتیجه میرسی..بعد از اندامتو لاغریت کیف میکنی...وااای چقد خوب میشه که هر لباس خشگلیو ببینیمو بتونیم بپوشیم..خیلی حال میده😍😍😍

ورزشایی که توخونه انجام میدیم ایناس

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت
تبریک نمیگی بهم نگین جون😢

چرا گلم وزن جدیدت مبارکه هوووووورا👏👏👏

ولی فردا صبح هم وزن کن خودتو

اینم جایزه ب عشقم🎁💄👜

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت

خااااانوما فردا صبح هم خودتو وزن میکنید هم سایز میگیرین

سایز کمر 

شکم 

ران 

بازو

فردا صبح گزارش وزن و سایز رو میخوام ها

صبح هم همتون جلو اینه یه عکس بگیرید خوب؟