2821
2789
عنوان

تناسب اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 7600 بازدید | 1431 پست
من هنوز وزن نکردم خانومی...ترازو ندارم خو😞😞😞شوهرم الان بیدار شده قراره بره بخره.تا شب اعلام میکنم ...

چون تازه چاق شدم تا ماه قبل ۷۳ کیلو بودم ،معمولا ۴ کیلو اول رو همه راحت کم میکنن وقتی تازه چاق شده باشن،من ماه قبل ۷۳ بودم بعد پرخوری عصبی گرفتم مثل همیشه شدم ۷۸

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چون تازه چاق شدم تا ماه قبل ۷۳ کیلو بودم ،معمولا ۴ کیلو اول رو همه راحت کم میکنن وقتی تازه چاق شده ب ...

اهان..یعنی الان ۷۵؟؟انشالله زودتر به هدفت میرسی پس😊😊واسه منم دعا کن..اگه کم نکرده باشم واقعا ناامید میشم😞😞😞

اهان..یعنی الان ۷۵؟؟انشالله زودتر به هدفت میرسی پس😊😊واسه منم دعا کن..اگه کم نکرده باشم واقعا ناامی ...

نه ۷۶ کیلو هستم ،خودم خیلی افسرده شدم از اندامم وقتی خانه خودم باشم حواسم هست ولی اگر جایی برم یا کسی بیاد بخوام براش غذا بپزم خیلی سخته جلو خودم و نمیتونم بگیرم ،البته اینبار به خودم قول دادم جلو خودم و بگیرم‌ همه دخترا فامیل خوش هیکلن و لباس خوشگل میپوشن اونوقت من باید چیزی که اندازمه و بپوشم 😔ایشالله شما هم تا اخر سال کلی وزن کم میکنید 

نه ۷۶ کیلو هستم ،خودم خیلی افسرده شدم از اندامم وقتی خانه خودم باشم حواسم هست ولی اگر جایی برم یا کس ...

آره عزیزم ارادتو قوی کن..من هیچ وقت انقد اراده نداشتم.ولی اینبار نمیدونم چجوریه..به خاطر اینکه میام تو این تاپیک انگیزه میگیرم یا چی.‌‌ولی خب ارادم قوی شده هر شب واسه شوهرم غذاهای خیلی خوشمزه درست میکنم ولی نمیخورم یا میرم عروسی یا مهمونی اصلا نمیخورم.به اندازه میخورم..خیلی ماشالله ارادم قوی شده..خداکنه تا آخرم همینجوری باشه