2777
2789
عنوان

واسه شماهم پیش اومده؟

317 بازدید | 33 پست

با کسی آشنا شده باشین واسه ازدواج اما از لحاظ اخلاقی مشکل باهم داشتین و از این ارتباط راضی نبودین وقتی واسه ازدواج باهاش حرف میزدین مخالف بوده و هردفعه یک مشکلی پیش پاتون میذاشته و طرف مقابل هم  یک دفعه بدون دلیل میذاره میره ...

اما بعد یکسال نیم که شما دیگه از ازدواج با اون فرد منصرف شدین و همچی فراموش کردین دارین زندگیتون میکنین 

یکدفعه با کمال پرویی طرف مقابل برگرده و با خانواده ازتون خواستگاری کنه و پا فشاری داشته باشه واسه ازدواج با شما در صورتی که شما دیگه از ازدواج با اون منصرف شدین و مخالف ازرواج با اون هستین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید ربطی نداشته باشه ولی

هیچ وقت چیزی ک بالا اوردی رو دوباره نخور

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بله

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
میشه خیلی خلاصش واسم تعریف کنین ممنون میشم 

رفت ديد بهتر من گيرش نمياد برگشت

خبلى خلاصه و مفيد

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)