بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوندم اره رژیمش خوبه فقططط میشه بجای قهوه چیز دیگه مث شیر یاچای سبز جایگزین کرد ؟؟؟شما طبق این مثلا ...
اصلا گوشت چرخ کرده نباید بخوری چون چربی اش بالاست...من قهوه دوست دارم اخه عوضاش نکردم تو به جاش چایی سبز بخور...مرغ هم من بجای 300گرم گوشت اکثرا مرغ میخورم...300گرم هم نه ها من ی تیکه ران کوچیک میخورم سیرمیشم ...هروقتم ضعف میکنم چایی میخورم با خرما یا یدونه سیب
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
هرچن دیرشروع کردم امروز نمیدوکم 9بهمن یا 10 بهمن هس . اخه من درسوهم بایدبخونم نمیتونم هرروز بیام مثلا اخرشبها شایدبیام باش عزیزم .چن کیلو کم کردی ؟از کی شروع کردی ؟چن کیلویی و میخوای چن کیلو بشی 😉 من 68 کیلوشدم قدمم کوتاهه 159 ام 😐میخوام 60 بشم تااخراسفند . بعدش وزنمون ثابت نگه داریم کم کم 58 بشم .فقطط پوست صورت چروک وشل بشه چی ؟؟تخم شربتی تو اب بریز بخور . ژله چاق کنندس ؟؟؟
من خیلی چاق شدم احساس سنگینی میکنم دیسک کمر وسیاتیکم دارم وزنم باید کم کنم 😐الکی بهم میگن چاق نیسی ولی همه جام پر وچاقه رون شیکم پهلو بازو . دوس دارم باشگاه برم اما شرایطشو ندارم وقت گیرهس به کارام نمیرسم . بعد ورزش میکنه ادم بعدش کوفته وخسته ای وخوابت میگیره