2777
2789
عنوان

لاغری زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه تاپیکو برام بفرستید؟ من نمیدونم میشه یا نه. نمیتونم الان پیداش کنم

فقط عضو نمی گیرن.خودت بخون و پیش برو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3653203/چالش-لاغری-تاعید-۹۹-بامداد-خمار

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
باش عزیزم فدات 15 روزه خوبه من کوتاه مدت دوس دارم طی 6 ماه نمیتونم خسته میشم . مثلا تو یکی دوماه 8 ک ...

من ازاین رژیم خیلی راضی ام امتحان کن توام

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خوندم اره رژیمش خوبه فقططط میشه بجای قهوه چیز دیگه مث شیر یاچای سبز جایگزین کرد ؟؟؟شما طبق این مثلا ...

اصلا گوشت چرخ کرده نباید بخوری چون چربی اش بالاست...من قهوه دوست دارم اخه عوضاش نکردم تو به جاش چایی سبز بخور...مرغ هم من بجای 300گرم گوشت اکثرا مرغ میخورم...300گرم هم نه ها من ی تیکه ران کوچیک میخورم سیرمیشم ...هروقتم ضعف میکنم چایی میخورم با خرما یا یدونه سیب

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اینایی که تونت هست اصلا اصولی نیست و به بدن آسیب میزنه پیشنهاد میکنم اینا رو امتحان نکن برو پیش مشاو ...

اخه من عینا همونجوری پیش نمیرم قبل گرفتم راضی بودم

اصلا گوشت چرخ کرده نباید بخوری چون چربی اش بالاست...من قهوه دوست دارم اخه عوضاش نکردم تو به جاش چایی ...

مرررسی عزیزم من از امروزشروع کردم خدا کنه بتونم فقططط . الانم سالاد درست کردم برم بخورم 

مرررسی عزیزم من از امروزشروع کردم خدا کنه بتونم فقططط . الانم سالاد درست کردم برم بخورم 

هرروز بهم پیام بده تاانگیزه بگیریم....فقط فکرکن عیدقراره خوش تیپ بشی

هرچن دیرشروع کردم امروز نمیدوکم 9بهمن یا 10 بهمن هس . اخه من درسوهم بایدبخونم نمیتونم هرروز بیام مثلا اخرشبها شایدبیام باش عزیزم .چن کیلو کم کردی ؟از کی شروع کردی ؟چن کیلویی و میخوای چن کیلو بشی 😉 من 68 کیلوشدم قدمم کوتاهه 159 ام 😐میخوام 60 بشم تااخراسفند . بعدش وزنمون ثابت نگه داریم کم کم 58 بشم .فقطط پوست صورت چروک وشل بشه چی ؟؟تخم شربتی تو اب بریز بخور . ژله چاق کنندس ؟؟؟

من خیلی چاق شدم احساس سنگینی میکنم دیسک کمر وسیاتیکم دارم وزنم باید کم کنم 😐الکی بهم میگن چاق نیسی ولی همه جام پر وچاقه رون شیکم پهلو بازو . دوس دارم باشگاه برم اما شرایطشو ندارم وقت گیرهس به کارام نمیرسم . بعد ورزش میکنه ادم بعدش کوفته وخسته ای وخوابت میگیره 

هرچن دیرشروع کردم امروز نمیدوکم 9بهمن یا 10 بهمن هس . اخه من درسوهم بایدبخونم نمیتونم هرروز بیام مثل ...

من158 قدمه و 66 وزنمه میخاام تا عید بشم60...دقیقا مثل تو...روزی20دقیقه هولاهوپ میزنم و یکساعت پیاده روی د8ارم...امروز هم روز دوم رژیم ام

هرچن دیرشروع کردم امروز نمیدوکم 9بهمن یا 10 بهمن هس . اخه من درسوهم بایدبخونم نمیتونم هرروز بیام مثل ...

ژله شکرداره واقعا سم برای رژیم اصلا فکرشم نکن..بهجاش کشک بخور