2777
2789
عنوان

لاغری زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 78 پست
من خیلی چاق شدم احساس سنگینی میکنم دیسک کمر وسیاتیکم دارم وزنم باید کم کنم 😐الکی بهم میگن چاق نیسی ...

من توخونه حلقه لاغری هولاهوپ میزنم و راه میرم یکساعت باشگاه نمیرم...

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من158 قدمه و 66 وزنمه میخاام تا عید بشم60...دقیقا مثل تو...روزی20دقیقه هولاهوپ میزنم و یکساعت پیاده ...

پیاده روی خیلیی خوبه من قبلا 3سال پیاده روی زیاد میکردم بعد ازپارسال دیگه نمیتونم دیسک دارم کمرم درد شدید میگیره . ولی بیرون وبازاراینا میرم همونم پیاده رویه خوبه .روز دومی من روز اول ایشالا که کم میکنی نتیجه رو بهمدیگه اعلام کنیم ببینم من طی چن وقت 8کیلو کم میکنم .قرص ویتامین یا برا ریزش مو اینا بخور من ریزش زیاد دارم رژیم بگیرم باید قرص اهنی ویتامینی چیزی بخورم . من 64 بودمااا طی یکی دوماه شدم 68 چون درس میخوندم توخونه بودم تحرک نداشتم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیاده روی خیلیی خوبه من قبلا 3سال پیاده روی زیاد میکردم بعد ازپارسال دیگه نمیتونم دیسک دارم کمرم درد ...

اهن و بیوتین بخور و زینک پلاس...توخونه اروم اروم پیاده روی کن...تاعید حتما با همیتن رژیم 60کیلو میشی شک نکن...اهان اب زیاد بخور روزی 8لیوان...و ی ورزش هم تو خودرژیم هست حتما انجام بده حتما

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اهن و بیوتین بخور و زینک پلاس...توخونه اروم اروم پیاده روی کن...تاعید حتما با همیتن رژیم 60کیلو میشی ...

فدات مرررسی   صبح ها چی میخوری ناهار وشام چی ؟من نمیتونم عین این رژیم کانادایی رژیم بگیرم .صبح ها اندازه 4بندانگشت نون مثلا دولقمه کوچیک نون و گردو باچایی سبز . ظهر یکم سالاد و یه تکه مرغ ابپز عصرونه یدونه سیب و چای و دوتا خرما شب هم تخم مرغ اب پز یدونه یا سالاد و یه تکه کالباس بدون نون و برنج . هفته ای یبار برنج اونم 4قاشق . بعد اب کرفس زیاااد بخور من قبلا لاغرشده بودم باا همین اب کرفس مخصوصا صبح ها بخوری .میخوام اب کرفس زیادبخورم .دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه 

اهن و بیوتین بخور و زینک پلاس...توخونه اروم اروم پیاده روی کن...تاعید حتما با همیتن رژیم 60کیلو میشی ...

الان دوباره تونت زدم این رژیم رو ببینم توکاغذبنویسم بزنم دیوار هررروز جلوچشمم باشه طبقش عمل کنم با یکم تغییر .

فدات مرررسی   صبح ها چی میخوری ناهار وشام چی ؟من نمیتونم عین این رژیم کانادایی رژیم بگیرم .صب ...

من برنج اصلا نمیخورم نون هم اصلا شاید هفته ای یکبار

ریزش مو چی ؟پس منم نون نخورم صبح ها . هفته ای یبار اونم ریزش مودارم 4قاشق برنج بخورم باماست وسالاد&n ...

من والا اعتقادی با رابطه بذنج و ریزش مو ندارم تاثیری هم از نخوردنش ندیدم

من والا اعتقادی با رابطه بذنج و ریزش مو ندارم تاثیری هم از نخوردنش ندیدم

دوتا تخم مرغ ابپزخوردم و یدونه گوجه خام . با دوعدد پرتقال 😐😑 فردا روز دومه 😯شنبه برم لیموترش هم بخرم و پیاده روی یک ساعت .منم نمیخورم نون وبرنج ببینم تو 15 روز اگه خوب لاغربشم ادامه میدم تا اسفند . شیرینی جات و قند و نبات و اینام حذف خرما میخورم اونم یدونه .اسفناج ابپز بدون نون و . من زود لاغرمیشم زودم چاق میشم 

دوتا تخم مرغ ابپزخوردم و یدونه گوجه خام . با دوعدد پرتقال 😐😑 فردا روز دومه 😯شنبه برم لیموترش هم ب ...

پرتقال هم دوتا نباید میخوردی یدونه بس بود عزیزم با جاش یدونه سیب شب میخوردی ولی اشکال نداره

دوتا تخم مرغ ابپزخوردم و یدونه گوجه خام . با دوعدد پرتقال 😐😑 فردا روز دومه 😯شنبه برم لیموترش هم ب ...

راستی ی وقتایی هم کله گنجشکی بخور بجای مرغ من اینکارو میکنم تنوع بشه

راستی ی وقتایی هم کله گنجشکی بخور بجای مرغ من اینکارو میکنم تنوع بشه

وااووو گشنم شد زدم نت دیدم 😯😐روتقویم روزا روخط میزنم امشب ماست بورانی یه کاسه میخورم بدون نون با چایی زنجبیل. تا اخربهمن 20 روز ببینم لاغربایدبشم نون وبرنج نخورم و یه ساعت پیاده روی درروز .من هورمونام بهم ریخته که چاق شدم نمیدونم بی تحرگم هسم یکم.استخون بندی و هیکلم درشته توپرم 😐انوقت دوستم لاغرررر به مامانشون رفتن هرچی میخوره چاق نمیشه قدشم ازمن بلندتره خوشبحالش😢 یکیو میشناسم یه دیگ برنج نذری خوردااا ولی لاغرررررر اینا ژن چاقی ندارن 

وااووو گشنم شد زدم نت دیدم 😯😐روتقویم روزا روخط میزنم امشب ماست بورانی یه کاسه میخورم بدون نون با چ ...

اشکال نداره عزیزم کاریش نمیشه کرد رعات میکنیم دیگه

اشکال نداره عزیزم کاریش نمیشه کرد رعات میکنیم دیگه

اره من 64 بودم حالا باید 8کیلو کم کنم 68 😐😯 اراااده میخواد لامصب من عصبی بشم بیشترمیخورم ولی میخوام دووم بیارم . 58 بشم یبار لاغر بشیم خوشمون بیاد ازهیکلمون دیگه رعایت میکنیم .

اره من 64 بودم حالا باید 8کیلو کم کنم 68 😐😯 اراااده میخواد لامصب من عصبی بشم بیشترمیخورم ولی میخوا ...

اره خدایی من ارزومه برگردم با وزن 58ام