من158 قدمه و 66 وزنمه میخاام تا عید بشم60...دقیقا مثل تو...روزی20دقیقه هولاهوپ میزنم و یکساعت پیاده ...
پیاده روی خیلیی خوبه من قبلا 3سال پیاده روی زیاد میکردم بعد ازپارسال دیگه نمیتونم دیسک دارم کمرم درد شدید میگیره . ولی بیرون وبازاراینا میرم همونم پیاده رویه خوبه .روز دومی من روز اول ایشالا که کم میکنی نتیجه رو بهمدیگه اعلام کنیم ببینم من طی چن وقت 8کیلو کم میکنم .قرص ویتامین یا برا ریزش مو اینا بخور من ریزش زیاد دارم رژیم بگیرم باید قرص اهنی ویتامینی چیزی بخورم . من 64 بودمااا طی یکی دوماه شدم 68 چون درس میخوندم توخونه بودم تحرک نداشتم
پیاده روی خیلیی خوبه من قبلا 3سال پیاده روی زیاد میکردم بعد ازپارسال دیگه نمیتونم دیسک دارم کمرم درد ...
اهن و بیوتین بخور و زینک پلاس...توخونه اروم اروم پیاده روی کن...تاعید حتما با همیتن رژیم 60کیلو میشی شک نکن...اهان اب زیاد بخور روزی 8لیوان...و ی ورزش هم تو خودرژیم هست حتما انجام بده حتما
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اهن و بیوتین بخور و زینک پلاس...توخونه اروم اروم پیاده روی کن...تاعید حتما با همیتن رژیم 60کیلو میشی ...
فدات مرررسی صبح ها چی میخوری ناهار وشام چی ؟من نمیتونم عین این رژیم کانادایی رژیم بگیرم .صبح ها اندازه 4بندانگشت نون مثلا دولقمه کوچیک نون و گردو باچایی سبز . ظهر یکم سالاد و یه تکه مرغ ابپز عصرونه یدونه سیب و چای و دوتا خرما شب هم تخم مرغ اب پز یدونه یا سالاد و یه تکه کالباس بدون نون و برنج . هفته ای یبار برنج اونم 4قاشق . بعد اب کرفس زیاااد بخور من قبلا لاغرشده بودم باا همین اب کرفس مخصوصا صبح ها بخوری .میخوام اب کرفس زیادبخورم .دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
من والا اعتقادی با رابطه بذنج و ریزش مو ندارم تاثیری هم از نخوردنش ندیدم
دوتا تخم مرغ ابپزخوردم و یدونه گوجه خام . با دوعدد پرتقال 😐😑 فردا روز دومه 😯شنبه برم لیموترش هم بخرم و پیاده روی یک ساعت .منم نمیخورم نون وبرنج ببینم تو 15 روز اگه خوب لاغربشم ادامه میدم تا اسفند . شیرینی جات و قند و نبات و اینام حذف خرما میخورم اونم یدونه .اسفناج ابپز بدون نون و . من زود لاغرمیشم زودم چاق میشم
راستی ی وقتایی هم کله گنجشکی بخور بجای مرغ من اینکارو میکنم تنوع بشه
وااووو گشنم شد زدم نت دیدم 😯😐روتقویم روزا روخط میزنم امشب ماست بورانی یه کاسه میخورم بدون نون با چایی زنجبیل. تا اخربهمن 20 روز ببینم لاغربایدبشم نون وبرنج نخورم و یه ساعت پیاده روی درروز .من هورمونام بهم ریخته که چاق شدم نمیدونم بی تحرگم هسم یکم.استخون بندی و هیکلم درشته توپرم 😐انوقت دوستم لاغرررر به مامانشون رفتن هرچی میخوره چاق نمیشه قدشم ازمن بلندتره خوشبحالش😢 یکیو میشناسم یه دیگ برنج نذری خوردااا ولی لاغرررررر اینا ژن چاقی ندارن