2777
2789
عنوان

لاغری زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چجوریه عزیزم چیا میخوری ؟

سرچ کنی تونت هست کاملا...15روزه است ..تو اپلیکیشن بازارهم هست

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ممنون عزیزم همش میگم ازفردا 😐😯فردا که میشه غذا رو میبینم نمیتونم شیکموام یکم . اره باید کاهو بخرم ...

وقتی دیدی خیلی زیاد دلت یه چیزیو خواست برو در حد یه نصف قاشق ازشو بردار اما همون موقع قورتش نده مزه مزش کن بزار قشنگ اون مزه برو زیر دندونت تا دیگه به اون چیز میل نداشته باشی 🤗برو تو اینستا پیج کیلوریزونه فالو کن ملیکا شریفی نیا فیلمای خوبی میزاره ببین😘😘😘

روزی؟ توی اون یه روز ینی جبران نمیشه کرد؟ 

ببین رژیمی که من به اکثر مراجعه کننده هام میدم کربوهیدرات رو حذف نمیکنم چون برخلاف باور عموم برنج اونقدر هم بد نیست فقط من مقدارشو کم میکنم و میگم نهایتا یک قاشق مربا خوری روغن داشته باشه. بعدم تو برنامه ام وعده آزاد دارم یعنی فقط مراجعه کننده فقط یه وعده آزاده نه اینکه کلا یه روز آزاد باشه

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@
وقتی دیدی خیلی زیاد دلت یه چیزیو خواست برو در حد یه نصف قاشق ازشو بردار اما همون موقع قورتش نده مزه ...

ممنون عزیزم باشه .خیلییی شیکموام تازه دسر و ژله اینا درست میکنم هورمونام بهم ریخته ریزش موهم دارم علاقم به شیرینی جات خیلییییی زیاد شده قبلا دراین حدنبود 

والا واسه چاقی نمی دونم چه جوریه گلم من واسه لاغری وزنمو در بیست ضرب کردم منهای دویست.همون قدر می خ ...

اگه آدم شیر نخواد بده نمیدونی چجوری باید حساب کنه؟ همون قدر که نیس آره؟ 

باش عزیزم فدات 15 روزه خوبه من کوتاه مدت دوس دارم طی 6 ماه نمیتونم خسته میشم . مثلا تو یکی دوماه 8 کیلو کم کنم بعدش این وزن رو ثابت نگه دارم اینجوری خوبه . بعضیا طی 6ماه نمیتونم 

ببین رژیمی که من به اکثر مراجعه کننده هام میدم کربوهیدرات رو حذف نمیکنم چون برخلاف باور عموم برنج او ...

ببخشیدمیشه  بهم کمک کنین بگین چند قاشق برنج تقریبا تو یه روز برای آدمی که رژیمه؟ 

اینایی که تونت هست اصلا اصولی نیست و به بدن آسیب میزنه پیشنهاد میکنم اینا رو امتحان نکن برو پیش مشاور تغذیه اینا برا همه جور آدمی خوب نیست

خوندم اره رژیمش خوبه فقططط میشه بجای قهوه چیز دیگه مث شیر یاچای سبز جایگزین کرد ؟؟؟شما طبق این مثلا کالباس میخوری ؟؟عینا طبق این عمل میکنی یا دستکاری کردی برنامتو ؟من برم کرفس و کاهو اینا بخرم تویخچال بزارم طبق این رژیم بگیرم . نمیشه بجای کالباس یه تکه مرغ ابپز یا گوشت چرخ کرده بدون روغن بخورم ؟

به نظرت من شیر نمیدم منهای چند کنم درست میشه؟ و چند کیلو در ماه کم میکنم؟

قضیه شیر ندادن فرق داره.ضربدر بیست منهای 100

ولی دو روز فست داره که باید روزی پونصد کالری بخوری

و برنامه کالری شمار کرفس رو نصب کن

میانگین ماهی 4کیلو کاهش داره.هیچ ماده غذایی هم حذف نمیشه

به تاپیک لاغری گروهی بامداد خمار برو.خیلیا نتیجه گرفتن واقعا عالیه ولی خب اراده می خواد

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
ببخشیدمیشه  بهم کمک کنین بگین چند قاشق برنج تقریبا تو یه روز برای آدمی که رژیمه؟

رژیمش چند کالریه؟

چند درصد کربوهیدرات داره تو رژیمش؟

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@
اگه آدم شیر نخواد بده نمیدونی چجوری باید حساب کنه؟ همون قدر که نیس آره؟ 

قضیه شیر ندادن فرق داره.ضربدر بیست منهای 100

ولی دو روز فست داره که باید روزی پونصد کالری بخوری

و برنامه کالری شمار کرفس رو نصب کن

میانگین ماهی 4کیلو کاهش داره.هیچ ماده غذایی هم حذف نمیشه

به تاپیک لاغری گروهی بامداد خمار برو.خیلیا نتیجه گرفتن واقعا عالیه ولی خب اراده می خواد

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺