2777
2789
عنوان

لاغری زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 78 پست
چه جوریه منم میخام چاق شدم 

والا واسه چاقی نمی دونم چه جوریه گلم

من واسه لاغری وزنمو در بیست ضرب کردم منهای دویست.همون قدر می خورم‌.البته شیر میدم.

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیتووووونم 😢نمیتونم رژیم بگیرم همش گشنم میشه 😢😢68 کیلوشدم میخوام 60 بشم میشه تا عید 8کیلو کم ...

من میخام تا عید8کیلوکم کنم امروز روزاول امه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین فقط برنج نخور. چربی نخور. شیرینی نخور. تو طول هفته، اما یه روز تو هفته که احساس میکنی امکان دار ...

برنج هم باید بخورن‌. روزی ۸ واحد نان و غلات واقعا نیازه که 50 درصدش برنجه دیگه...

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@
من نمیتووووونم 😢نمیتونم رژیم بگیرم همش گشنم میشه 😢😢68 کیلوشدم میخوام 60 بشم میشه تا عید 8کیلو کم ...

خوب رو اصولش نمیگیری. وقتی تصمیم میگیری 8 تا قاشق برنج بخوری یه روز که مثلا کم باشه، حتما باید کنارش سالادم باشه تا سیر بشی وسعی کنی سالادو اول تموم کنی. مطمئن باش با این روش همون 8 تا قاشقوهم نمیخوریچون سیر شدی. تاگشنت شد نزار گرسنگیت به حدی برسه که به شیرینی‌جات و چربی ها میل پیدا کنی. همون موقع برو با سیبی سبزی کاهویی چیزی خودتو سیر کن. البته این در صورتیه که نتونستی حواستو از گرسنگیت پرت کنی. موفق باشی🤗

چجوریه رژیمت من نمیتونم 😐😢

من کانادایی گرفتم...خیلی خوبه.

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خوب رو اصولش نمیگیری. وقتی تصمیم میگیری 8 تا قاشق برنج بخوری یه روز که مثلا کم باشه، حتما باید کنارش ...

ممنون عزیزم همش میگم ازفردا 😐😯فردا که میشه غذا رو میبینم نمیتونم شیکموام یکم . اره باید کاهو بخرم کلم و خیار و کلی سالادبخورم اب بخورم میشه مثلا خورشت بخورم بدون نون وبرنج . اب کرفسم بخورم بااینا زودلاغرمیشم ولی نمیدونم گشنگی کاذب دارم