2777
2789
عنوان

بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 122295 بازدید | 1878 پست
روشنک جون من زیاد سر میزنم به اینجا تقریبا ساعات مشخصی ندارم هر وقت وقت کنم میام.چون واقعا این جراحی واسم خیلی مهمه و مدام هم در حال سرچ هستم .اگر شماها هم موافق باشید مطالبی که احساس کنم خوبه و ممکنه به درد کسی بخوره بذارم اینجا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندا جون به حرف دکترت گوش کن بذار با ریسک جراحی که متحمل میشی نتیجه بهتری بگیری برای هر کس نسبت به بدنش تعیین میشه و خیلی چیزای دیگه. چندتا مطلب راجع به بای پس و اسلیو خوندم الان پیدا میکنم برات کپی میکنم. ببین به منم گفت بای پس خیلی شوکه شدم و مدام تحقیق کردم میبینم به حرف دکتر گوش بدم بهتره
سلام اقای دکتر روش دئودنال سویچ که همان بای پس نیست؟و میخواستم بدونم ایا بای پس نسبت به اسلیو عوارض جبران ناپذیری دارد؟؟ سلام روش دئودنال سوییچ با بای‌پس فرق دارد و بسیار پرعارضه است. عوارض بای‌پس به‌علت سوءجذب طی دو سال اول است مانند: کم‌خونی و کمبود ویتامین. خطرات اسلیو در دوران چند روز بعد از عمل است. شامل: خون‌ریزی و عفونت (نشت).
دوباره سلام و خیلی ممنون از اینکه با حوصله و خیلی زود جواب میدین سوال دیگه من اینه که ایا در بای پس اگر قرص ویتامین مصرف کنیم جبران میشه؟ و ایا بعد از دو سال این کمبودها جبران میشه؟ در اخر خطر حین عمل در بای پس بیشتره یا اسلیو ؟؟ سلام ممنون بله جواب می‌دهد. قرص، شربت یا آمپول ... بله. دو سال طول می‌کشد تا بدن عادت کند. خطرات نیز تقریبا شبیه به‌هم هستند.