سلام
اینجا رو باز کردم که هرکس مثل من بای پس میخواد بکنه و یا اونایی که بای پس کردن به هم کمک کنیم و تجربیاتمون رو در اختیار هم قرار بدیم.قبل از این ما تو تاپیکی بودیم که متاسفانه تعطیل شد برای همین لطفا چند نکته رو رعایت کنید اول این که از انرژی منفی وارد کردن به هم خودداری کنید .
دوم هرگز به هم توهین نکنید وگرنه با عرض معذرت پستتون پاک میشه ممنون.
روشنک جون من زیاد سر میزنم به اینجا تقریبا ساعات مشخصی ندارم هر وقت وقت کنم میام.چون واقعا این جراحی واسم خیلی مهمه و مدام هم در حال سرچ هستم .اگر شماها هم موافق باشید مطالبی که احساس کنم خوبه و ممکنه به درد کسی بخوره بذارم اینجا
ندا جون به حرف دکترت گوش کن بذار با ریسک جراحی که متحمل میشی نتیجه بهتری بگیری برای هر کس نسبت به بدنش تعیین میشه و خیلی چیزای دیگه. چندتا مطلب راجع به بای پس و اسلیو خوندم الان پیدا میکنم برات کپی میکنم. ببین به منم گفت بای پس خیلی شوکه شدم و مدام تحقیق کردم میبینم به حرف دکتر گوش بدم بهتره
سلام اقای دکتر روش دئودنال سویچ که همان بای پس نیست؟و میخواستم بدونم ایا بای پس نسبت به اسلیو عوارض جبران ناپذیری دارد؟؟ سلام روش دئودنال سوییچ با بایپس فرق دارد و بسیار پرعارضه است. عوارض بایپس بهعلت سوءجذب طی دو سال اول است مانند: کمخونی و کمبود ویتامین. خطرات اسلیو در دوران چند روز بعد از عمل است. شامل: خونریزی و عفونت (نشت).
دوباره سلام و خیلی ممنون از اینکه با حوصله و خیلی زود جواب میدین سوال دیگه من اینه که ایا در بای پس اگر قرص ویتامین مصرف کنیم جبران میشه؟ و ایا بعد از دو سال این کمبودها جبران میشه؟ در اخر خطر حین عمل در بای پس بیشتره یا اسلیو ؟؟ سلام ممنون بله جواب میدهد. قرص، شربت یا آمپول ... بله. دو سال طول میکشد تا بدن عادت کند. خطرات نیز تقریبا شبیه بههم هستند.
والا پیششون نرفتم تلفنی با موذن و طولابی و فرهمند صحبت کردم البته طولابی قبل از عید گفت 18 الان گفت 20 موذن گفت هاجر 10.5 عرفان12.5 فرهمند گفت 14 عرفان