2777
2789
عنوان

راز زندگی من...

518 بازدید | 31 پست

اینروزها دوباره همه فکر و ذکرم اینه در کابینت داروها رو باز کنم چندتا قرص متفورمین بخورم و خلاص... بچه ها ما یه خونه تو پردیس داشتیم به پدرم فروختیم بعد پدرم یک مقداری بهمون کمک کرد وام گرفتیم و یه خونه خیلی کوچیک تو تهران خریدیم... حالا پدرم امده خونه پردیس رو فروخته کلا داده به خواهرم... اولش گفته بودن به من صد تومان از این خونه حق تو....بعدش گفتن به اون ها قرض میذیم... الان می گه ما که نمی تونیم بگیم بهتون قرض دادیم کل پول رو دادن به اون ها.... دویست و خورده ای.... من تا حرفی میزنم سرم هوار می شن ما بیست میلیون به تو قرض دادیم منم میگم پدر جان شما دویست میلیون و خورده ای به عارفه دادین... ده سال دیگه شاید بده بهتون ولی بیست میلیون ما رو تو دو سه سال گرفتین.... چرا... خیلی احساس بدبختی می کنم چرا انقدر خونوادخ ام بین ما فرق گذاشتن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم..زوداز این حرفا نزن..قرص بخورم چیه..مثلا همه میگن وااای الهی بمیرم دخترمون پرمر شد؟؟ نه ببخشیدا شرمندم میگم میگن خاک تو سر احمقش با دوتا بچه..به فکر بچه هات..بی مادر چی میکشن..کی میخواد بزرگشون کنه..

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

نمی دونم چیکار کنم بچه ها با تمام وجود احساس بدی دارم....کافیه یه حرفی بزنم بر میگن دوره ام می کنن... خدا شاهده از همه ارزوهام زدم... ولی خواهرم همه چی با هم می خواد....

دوتا بچه نداری..نه؟؟؟ ببخشید خواهرم داشت حرف میزد گفت دوتا بچه اونو نوشتم😂😂😂

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
نمی دونم چیکار کنم بچه ها با تمام وجود احساس بدی دارم....کافیه یه حرفی بزنم بر میگن دوره ام می کنن.. ...

ای امان از این خواهرا..حیف اسم خواهر..عزیزم همین امشب از حضرت فاطمه بخواه کمکت کنه..منم کلی برات دعا میکنم..😘😘😊