من یه مدت به موهام نرسیدم ازحموم که میومدم بدون اینکه خشک کنم میبستم به حوله یاهمونطورمیبستم ومیرفتم اون اوایل کم بود بعدرفته رفته بیشترشدبه خودم که اومدم دیدم مویی برام نمونده موهامم خیلی بلنده پرپشت هم بود .
حالاهم خیییلی زیادریزش پیداکردن الانم یک تارموی سالمی برام نمونده که بگم آره یکم موخوره هاشونوبزنم تماما چهاریابیشترسانت موخوره گرفته بخدادیگه نشستم گریه میکنم چیکارکنم .
ی مدل موی طبقه طبقه ک تعداد طبقه هاشم زیادباشه مثل لیر. باروک. اناناسی واینا اینجوری خیلی ام کوتاه نمیشه.
خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی ممنونم عزیزم خداکنه جواب بده . بنظرت شامپو موخوره هم بگیرم ؟یاهمون قبلی استفاده کنم که ر ...
شامپو موخوره ایناهمش کشکه. البته منم موهام خشکه زودموخوره میشه. ویتامین ب زبادبخور شلتوک برنج بجوشون بخور موهات تقویت بشن. ماسک موفولیکا مخصوص موهای آسیب دیده رنگش زرده بگیربزن. سی تومن بیشترنیس من میرنم موهام خیلی خوب شده
خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
سلام عزیزم تو این مقالات دیدم در مورد موخوره توضیحات کاملی ارائه داده و روش های درمانیش هم ساده ور احت هست امیدوارم مطالعه کنی و براتون مفید و کاربردی باشه و موخوره ها سریع تر از بین برند