2777
2789
عنوان

موخوره

240 بازدید | 24 پست

سلام خانوما . 

من یه مدت به موهام نرسیدم ازحموم که میومدم بدون اینکه خشک کنم میبستم به حوله یاهمونطورمیبستم ومیرفتم اون اوایل کم بود بعدرفته رفته بیشترشدبه خودم که اومدم دیدم مویی برام نمونده موهامم خیلی بلنده پرپشت هم بود . 

حالاهم خیییلی زیادریزش پیداکردن الانم یک تارموی سالمی برام نمونده که بگم آره یکم موخوره هاشونوبزنم تماما چهاریابیشترسانت موخوره گرفته بخدادیگه نشستم گریه میکنم چیکارکنم . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راهش فقط کوتاه کردنه اوتم ن یکبار دوسه بارتاوقتی موخوره هاش کامل بره دگرن موخوره هابرسه ب ریشه موکچل میشی دیگه درنمیادها. گفته باشم. ده سانت ک چیزی نیس شش ماهه دوباره بلندمیشه

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
راهش فقط کوتاه کردنه اوتم ن یکبار دوسه بارتاوقتی موخوره هاش کامل بره دگرن موخوره هابرسه ب ریشه موکچل ...

آخه مدل موهامو آرایشگر همونطور کوتاه بلند زده بوده حالا موهام یاکوتاهن یابلندنمیتونم همشونوبزنم اصلا تو دیدمن نیست دونه به دونه 😔😔

آخه مدل موهامو آرایشگر همونطور کوتاه بلند زده بوده حالا موهام یاکوتاهن یابلندنمیتونم همشونوبزنم اصلا ...

همون مدلو یکباردوباربرن عیب نداره من پارسال بعدعروسیم موهای دکلره شده م ک چهارصدتومن پول رنگ شو داده بودم کوتاه کردم فقط بحاطرهمین موخوره. یا کلا ی مدل کوپ کوتاه بزن سخت نگیر سلامتی مواز بلندی شون مهمتره ک

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
ازمجردی تاالان نگه داشتم تادوباره بزنم اصلابلند نمیشن که 😔

خب نباید میذاشتی تااینجابیاد. اگه رشد موهات کمه باید تندتند مثلا دوماهی ی بار سرشو کوتاه کنی رشدش زیادمیشه. الانم هرچی بذاری موخوره هامیره بالاتر. کوتاهشون کن بعدم باموی باز نخاب گردوخاکی نشن مدقع تمیرکاری روشونوبپوشون. سرموهاتم با روغنی چیزی چرب کن ولی الان نزنی بعدا باید کچل کنی ها. 

والا من شنیدم جدیدا دستگاه موخوره گیر اومده تو آرایشگاهها هم هست فک کنم واسه یه دفعه استفاده کنی بد نباشه حالا خودتم یه تحقیقی بکن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ازمجردی تاالان نگه داشتم تادوباره بزنم اصلابلند نمیشن که 😔

بعدسم ازهمون جای ک نسونه گذاشتی پایین ترین خط کوتاه کن. اون قسمتهای بالاتر ک موخوره داره بروارایسگاه بگو خرد کنه برات موخوره هاش کم بشه همینجوری چن با ر خرد کن نوخوره هاش کم بشه شایدبهترشد

خب نباید میذاشتی تااینجابیاد. اگه رشد موهات کمه باید تندتند مثلا دوماهی ی بار سرشو کوتاه کنی رشدش زی ...

آره مقصرخودمم یه چندوقت واقعا خیلی درگیربودم اصلا به خونه زندگیمم نمیرسیدم همینطورباحوله میبستم و تموم حالام هرجامیرم هیچ خاکی نمیتونم توسرم بزنم 😔😔

بنظرت چه مدل مویی به آرایشگاه بگم بزنه ؟

که اون موهای کوتاهم که بینشون اونام موخوره هاشون ازبین بره؟

بعدسم ازهمون جای ک نسونه گذاشتی پایین ترین خط کوتاه کن. اون قسمتهای بالاتر ک موخوره داره بروارایسگاه ...

خیلی ممنونم عزیزم خداکنه جواب بده . 

بنظرت شامپو موخوره هم بگیرم ؟یاهمون قبلی استفاده کنم که رشدش متوقف بشه؟