2777
2789
عنوان

موخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 24 پست

ی مدل موی طبقه طبقه ک تعداد طبقه هاشم زیادباشه مثل لیر. باروک. اناناسی واینا اینجوری خیلی ام کوتاه نمیشه. 

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونم عزیزم خداکنه جواب بده .  بنظرت شامپو موخوره هم بگیرم ؟یاهمون قبلی استفاده کنم که ر ...

شامپو موخوره ایناهمش کشکه. البته منم موهام خشکه زودموخوره میشه. ویتامین ب زبادبخور شلتوک برنج بجوشون بخور موهات تقویت بشن. ماسک موفولیکا مخصوص موهای آسیب دیده رنگش زرده بگیربزن. سی تومن بیشترنیس من میرنم موهام خیلی خوب شده

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
ممنون فداتشم لطف کردی ❤❤❤❤❤

خاهش میکنم عزیزم

سلام عزیزم تو این مقالات دیدم در مورد موخوره توضیحات کاملی ارائه داده و روش های درمانیش هم ساده ور احت هست امیدوارم مطالعه کنی و براتون مفید و کاربردی باشه و موخوره ها سریع تر از بین برند 

https://salamatweb.ir/what-is-benefit-useful-methods-treatment-week/

https://salamatweb.ir/چگونه-موخوره-را-درمان-کنیم؟/

سلام عزیزم تو این مقالات دیدم در مورد موخوره توضیحات کاملی ارائه داده و روش های درمانیش هم ساده ور ا ...

سلام . 

خیلی ممنون عزیزم . لطف کردین 😘😘😘😘

بینشون خوندم که گفت ازروغن های گیاهی میشه پیشگیری کرد. اگه بخوام روغن زیتون بزنم بعدش موهامو بشورم یابایدهمونطورروغنی بمونه؟

آخه گفته زیادنباید شستشو داد همونطورروغنی هم نمیشه بمونه