2777
2789
عنوان

کنکوریا خصوصا پرستارا بیان تو😍

532 بازدید | 59 پست

سلام دوستان خسته نباشید 

امسال میخام کنکور نظام جدید بدم به عشق پرستاری...البته ازاد پرستاری قبول شدم منتها هزینش بالا بود انصراف دادم هدفم قبولی دولتی هس...من عاشق خدمت رسانی به مردمم دوس دارم کارم بشه کمک به دیگران و مواظبت از بیمارانی ک هر کدوم عزیزی داره امیدی داره قبلا دوس داشتم پزشک باشم اما با دیدن جامعه پزشکی ایران حالم از پزشک بودن بهم خورد...پرستاری هست ک با عشق کار میکنه و راضیم باشه؟برا زندگی زناشویی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ چون خیلیا از پرستاری بد میگن ناله میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به روحیت داره علاوه بر عشق به پرستاری باید واقع بین هم باشی چون در کل رشته سنگینی هستش هم زمان دانشجویی سنگین ۳ روز دانشگاه ۳ روز بیمارستان و هم دوره طرح سنگین هستش 

عزیزم بستگی ب روحیاتت داره

من یکی ب شخصه اصلا با کار بیمارستانی کنار نمیومدم و انتخابم نکردم

اگ علاقه داشته باشی حتما از کار کردن لذت میبری

برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه

من چند شب بيمارستان بسترى بودم

دوتا پزشك اومدن بالاسرم محترم متواضع 

ولى امان از بعضى پرستاراشون 

دوتاشونو دوست دارم پيدا كنم خرخرشونو بجوم

خوب و بد تو همه ى شغلا هست عزيزم

ميتونى پزشك باشى ولى مثه بقيه ى پزشكا نباشى 

اينم شد دليل برا پزشكى نخوندن؟ 

بگو نميتونم قبول شم

چرا بهونه ميارى😉

بنظر من شغل پرستاری جزو سخت ترین مشاغله شیفت شب حقوق کم کار بیش از حد....

حقوقشون کم نیست..۶میلیونم میگیرن دوستام

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
حقوقشون کم نیست..۶میلیونم ک میگیرن دوستام

نسبت ب کاری ک انجام میدن ناچیزه در مقایسه با پزشک خیلی ناچیزه چون پرستار تقریبا همسان با پزشک و بیشتر اوقات بیشتر از اون کار میکنه

حقوق پرستار nicu ک ویژه ترین بخش بیمارستانه نهایت ب ۵ میرسه 

مگه اینکه هدنرس باشی

There is GOD💚💚💚   ..                                               
نسبت ب کاری ک انجام میدن ناچیزه در مقایسه با پزشک خیلی ناچیزه چون پرستار تقریبا همسان با پزشک و بیشت ...

عزیزم دیگه توایران اینجوریه..معلومه که درمقابسه باپزشک خیلییی ناچیزه.من کارشناس رادیولوژیم..ماهی ۴ونیم میگیرم..پزشکمون ماهی ۳۰

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم