2777
2789
عنوان

کنکوریا خصوصا پرستارا بیان تو😍

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 59 پست
نه ولی تو زمان درس خوندن بورسیه تحصیلی میشن نه مثل این بدبختا که همش درس نه خونواده نه آرامش نه پول ...

والا چی بگم پزشکای طرحی ما کارانشون بیست به بالاس، حقوقشون آره چهارپنج تومنه. کارانه س که پزشکارو بالا میکشه. پزشکای چن سال کارمون گاها میبینی نود تومن کارانه ی یه ماهشونه

اسی اگه ذاتت خراب باشه فرقی نمیکنه چه رشته ای بخونی هرجا بری بدی 

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی اگه ذاتت خراب باشه فرقی نمیکنه چه رشته ای بخونی هرجا بری بدی 

ادما یه جا استعداد رشد رذائل اخلاقیشون بالاس یه جاهایی هم استعداد رشد فضائل اخلاقیشون بالاس که واسه هر ادمی متفاوته بسته به روحیاتش...ذات هیچ ادمی خراب نیس هر ادمی با روحی الهی و پاک به دنیا میاد این تاثیر محیط و شرایط هست که به ادما جهت میده و درصد کمی هستن که تو شرایط و محیط بد زندگی کردن و خوب موندن 

آره صد در صد چون خیلی زیاد به این رشته علاقه دارم جدا از تمام سختیایی ک داره کاریه ک ب قول خودت تنها ...

سلام همکار✋ میگماااا اسفند میخان پرستار بگیرن؟؟ خبر داری شما؟استخدامی میخان بزنن؟

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤

من دنبال پول نیستم...دنبال خدمتم البته مشروط به حفظ احترامم....حقوق در حد سه تومن برام کافیه من ادم طمع کاری نیستم، مرد هم نیستم که مسئولیت یه خونواده رو دوشم باشه...تو جامعه ایی که مثلا مهندساش با 12ساعت کار دو تومنم نمیگیرن(البته اگه کار گیرشون اومد) پرستاری که شانس استخدامش بالاس و ماهی حداقل سه تومن میگیرن یه جور اپشن حساب میشه 

من پزشکای شهر خودمو میگم که به شدت شهر محرومیه شما شاید تو شهر خیلی خوبی هستی دکترای شهرت عالی باشن. ...

همونطور كه من جاى تو نيستم تو هم جاى اون پزشكا نيستى كه قضاوتشون ميكنى 

من شعورم در حدى هست كه خداروشكر توهين و فحش ندم به كسى ،،،

والا چی بگم پزشکای طرحی ما کارانشون بیست به بالاس، حقوقشون آره چهارپنج تومنه. کارانه س که پزشکارو با ...

عزيزم حقوق همه م پزشكاى كشور چه عمومى چه متخصص طبق قانون دو ميليون و خورده اى هست 

كارانه شون با هم متفاوته 

كه طبق ورژن نوزده كارانه ى پزشكاى عمومى از هشت تومن نميتونه بيشتر بشه اونم برا مناطق با ضريب محروميت بالا و تهداد بيمار بالا 

من خودم تهران كار كردم حقوق پزستارا با ما سيصد هزارتومن فرق داشت...

همونطور كه من جاى تو نيستم تو هم جاى اون پزشكا نيستى كه قضاوتشون ميكنى  من شعورم در ...

ملکه خانم من واقعا قصد توهین به شما رو نداشتم و ندارم و فحش هم ندادم ؛ از اینکه تند رفتم خیلی پشیمون شدم امیدوارم بتونید منو ببخشید...فقط خیلی بهم برخورد که علاقم به پرستاری رو گذاشتید به پای اینکه من از اول پزشکی خواستم و نشده و این حرفا اخه دید تقریبا همه اینطوره که هر کی میره تجربی فقط به عشق پزشکی میره من نمیگم اینطور نبودم بودم اما با مریض شدنم و دیدن برخورد و سواد پزشکایی که مراجعه کردم از پزشکی بدم اومد حس کردم منم احتمالا مثل اینا میشم...امیدوارم بتونید منو ببخشید و بازم معذرت میخام اگه با حرفام اذیتتون کردم دنیا ارزش نداره خواه یا ناخواه از رو عصبانیت یا هر چی کسیو اذیت کرد چه با حرف چ با رفتار...حلالم کنید🙋 

ملکه خانم من واقعا قصد توهین به شما رو نداشتم و ندارم و فحش هم ندادم ؛ از اینکه تند رفتم خیلی پشیمون ...

قربونت عزبزم

منم تند رفتم واقعا اولش كه اين حرفو زدم 

منم معذرت ميخوام🙏🙏🌺🌺

در اخر دوس دارم نقل سخنی کنم منسوب به علامه طباطبایی(زندگی نامشو در حد کوتاهم ک شده پیشنهاد میکنم بخونید):

«حاضرم ثواب ۷۰ سال نماز شبم را با یک شب مراقبت شما(پرستاران) از بیماری عوض کنم»

خوشبحال پرستاری که بانیت کمک و قربت به خدا کارشو انجام میده ، مطمئنم حتی کار براش اسونتر میشه و صبرش بیشتر♡