2777
2789
عنوان

بچه ها

81 بازدید | 14 پست

پسرم خیارنشسته خورده عیب نداره؟😫😫چی بهش بدم ک بشوره ببره

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره آب بده بخوره حساس نباش

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
البته فکر کنم خوبه

چیش خوبه؟خیلی کثیف بودخیاراش...وای خدا...سرم تونی نی سایت بودهواسم نبودبرداشته خورده انقددعواش کردم

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

این ک چیزی نیس، من شوهرم خیار نشسته میخوره😤

حالا تو بچت این کارو میکنه، خب بچه هست دیگه، من چی بگم🙄

بعدشم میگه بچه دار شیم، منم میگم من تا تو رو دادم بچه میخوام چیکار، همین ک تو رو بزرگ کنم بسمه

این ک چیزی نیس، من شوهرم خیار نشسته میخوره😤 حالا تو بچت این کارو میکنه، خب بچه هست دیگه، من چی بگم ...

همدردیم شوهرمنم گاهی اوقات میخوره😐😐پسرم ازاون یادگرفته فک کنم🤦‍♀️

ن بابا دیگه خورده دیگه شیر بده بشوره ببره😂😂

خیارنشسته سالم تره فک کنم تاشیرای الان🤣🤣

همدردیم شوهرمنم گاهی اوقات میخوره😐😐پسرم ازاون یادگرفته فک کنم🤦‍♀️

😑😑😑😑😑😑😑😑 واقعا چرا پسرا اینجورین؟؟؟چ وقتی بچه هستن چ وقتی ک مثثثثثثثلا بزرگ میشن و خانواده تشکیل میدن😡

😑😑😑😑😑😑😑😑 واقعا چرا پسرا اینجورین؟؟؟چ وقتی بچه هستن چ وقتی ک مثثثثثثثلا بزرگ میشن و خانواده ت ...

نمیدونم😫😫🤦‍♀️🤦‍♀️