2777
2789
عنوان

بچه ها

81 بازدید | 14 پست

پسرم خیارنشسته خورده عیب نداره؟😫😫چی بهش بدم ک بشوره ببره

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره آب بده بخوره حساس نباش

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
البته فکر کنم خوبه

چیش خوبه؟خیلی کثیف بودخیاراش...وای خدا...سرم تونی نی سایت بودهواسم نبودبرداشته خورده انقددعواش کردم

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

این ک چیزی نیس، من شوهرم خیار نشسته میخوره😤

حالا تو بچت این کارو میکنه، خب بچه هست دیگه، من چی بگم🙄

بعدشم میگه بچه دار شیم، منم میگم من تا تو رو دادم بچه میخوام چیکار، همین ک تو رو بزرگ کنم بسمه

این ک چیزی نیس، من شوهرم خیار نشسته میخوره😤 حالا تو بچت این کارو میکنه، خب بچه هست دیگه، من چی بگم ...

همدردیم شوهرمنم گاهی اوقات میخوره😐😐پسرم ازاون یادگرفته فک کنم🤦‍♀️

ن بابا دیگه خورده دیگه شیر بده بشوره ببره😂😂

خیارنشسته سالم تره فک کنم تاشیرای الان🤣🤣

همدردیم شوهرمنم گاهی اوقات میخوره😐😐پسرم ازاون یادگرفته فک کنم🤦‍♀️

😑😑😑😑😑😑😑😑 واقعا چرا پسرا اینجورین؟؟؟چ وقتی بچه هستن چ وقتی ک مثثثثثثثلا بزرگ میشن و خانواده تشکیل میدن😡

😑😑😑😑😑😑😑😑 واقعا چرا پسرا اینجورین؟؟؟چ وقتی بچه هستن چ وقتی ک مثثثثثثثلا بزرگ میشن و خانواده ت ...

نمیدونم😫😫🤦‍♀️🤦‍♀️