2777
2789

من خیر سرم می خواستم بازی هی دی رو  بی نهایت کنم رفتم یه فیلم اموزشی دیدم تا اینجا خوبه اما گفته بود یه فیتر شکن باید نصب کنی نصب کردم یه چیزهایی به خارجی نوشته بود من سر در نیاوردم همینطوری زدم و زدم اخزش که وصل نشد که نشد حالا اینا به کنار وقتی اومدم بیرون ازش یه یه پیغامی اومد رابطه کاربر سیستم قطع شده این یعنی چی بچه ها ؟ یعنی من هک شدم امکان داره فیتر شکن ها هم هک کنن کسی تا حالا همچین چیزی براش اومده تروخدا کمک کنید از استرس حالت تهوع گرفتم😞 

نه بابا هک چیه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

فک نکنم چیزی شده باشه برنامه رو حذف کن

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا تو فکر کن هک شده باشی چه اتفاقی میوفته.یچیزایی و هک میکنن که توش پول باشه نه سیستم و گوشی های آدمای عادی رو

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
نمیدونم‌چکار بخدا اخه چرا یه دفعه گفت ارتباط گوشی قطع شده😕

شاید فی  لتر شکنت ضعیف بوده اینو نوشته

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
نه اون رابط کاربر و سیستم موقعی که گوشی هنگ میکنه متوقف میشه واسه منم زیاد اینجوری میشه

ممنونم عزیزم خوشحالم کردی😰خدا ازت راضی باشه اذه دقیقا گوشی منم گفت رابط کاربر و سیستم قطع شده بعد یه دفعه متوقف شد خاموش شد نه که کامل خاموش بشه

ممنونم عزیزم خوشحالم کردی😰خدا ازت راضی باشه اذه دقیقا گوشی منم گفت رابط کاربر و سیستم قطع شده بعد ی ...

خواهش میکنم عزیزم

آره میدونم صفحه سیاه میشه و برنامه ها بسته میشه بعد چند ثانیه همه چی درست میشه چیزی نیست نگران نباش

«باز می‌شه این در، صبح می‌شه این شب، صبر داشته باش...»    
اصلا تو فکر کن هک شده باشی چه اتفاقی میوفته.یچیزایی و هک میکنن که توش پول باشه نه سیستم و گوشی های آ ...

مرسی عزیزم ممنونم بچه ها باهاتون حرف زدم انگار دلم خالی شد خیالم راحت شد داشت گریم میگرفت😞

خواهش میکنم عزیزم آره میدونم صفحه سیاه میشه و برنامه ها بسته میشه بعد چند ثانیه همه چی درست میشه چی ...

نه مال من سیاه نشد فقط یه دفعه خاموش شد بعد روشنش کردم خاموش کلی نشد خیلی ممنون برات دعا میکنم به ارزو هات برسی😘😘😘😍😍😍😍