2777
2789
عنوان

شومیز زرشکی

588 بازدید | 25 پست

با دامن مشکی ساده خوبه؟یا شلوار ..اگه شلوار چه رنگی خوبه اونم باید زرشکی باشه یا زشت میشه؟

💚خدایا فقط خودت به داد مستاجرا برس💚انشالله هممون به زودی صاحب خونه بشیم💚

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلیقه ایه

اما به سلیقه من با شلوار زرشکی بد می شه

اگه شومیزت گوتاهِ با دامن بپوش

اگه بلندِ با شلوار جذاب تر می شه

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

دامن مشکی حس میکنم بهتره

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

زشت‌‌میشه‌با‌شلوار‌زرشکی

مشکی‌خوبه‌من‌خودم‌شلوار‌بیشتر‌دوس‌دارم‌بستگی‌

ب‌مدل شومیزم‌داره

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

بستگی به مدلش داره ، بعضی مدلا با شلوار بهتره، بعضی مدلا با دامن ، شلوار اگه بپوشی به نظرم رنگ روشن بهتره ، سفید یا کرم 

با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است