2777
2789

برنامه ریزی داشته باش

از روز قبلش کاراتو شروع کنید 

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط زیاد تعارف نکن و نو چیزی نخوردی که مهمون نفهمه حواست به چیزایی که خورده هست😁

یه تعارف کن نهایت بچین تو بشقابش و ظرف میوه و سایر موارد رو بذار دم دستش  هر چی رو هر مقدار که دوست داشت برداره.

اینجوری خودمونی تر هم هست.

از نظر غذا هم حواست به بیماری مهمونا باشه: قند ، چربی، نقرس، فشار،بارداری، حساسیت.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه لیست از مایحتاجت تهیه کن

تمیز کاری رو قبلترش شروع کن

تو ذهنت روال یه مهمونیُ تصور و ملزوماتو پیش بینی کن ولو کارای کوچیک

مثل پر کردن نمکدونا، جا یخی، ..

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

ظرف ظروفتو ریز و درشت از شب قبل اماده کن مهمون میاد صب زود بلند شو کاراتو بکن تا عصری کارات تموم شه. میزتو بچین چاییتو دم کن دوش بگیر اماده شو منتظر بشین مهمونات بیاد. کلا وقتی ادم کاراشو انجام داده راحتر پذیرایی میکنه

سفره هم خیلی شلوغ نکن مجبور نیستی  3 4 مدل بپزی.  دو نوع کافیه. 

خونه خودشونم غذا پیدا میشه. 

میزبانی مهمه که پیششون باشی و بهشون خوش بگذره نه که همش تو آشپزخونه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

من از سه روز قبل خريد ميكنم

دو روز قبل خونه رو تميز ميكنم

روز قبل پختني هايي كه ميشه از روز قبل اماده كرد رو ميپزم، شبش ميز رو ميچينم و يه دوش هم ميگيرم

روز مهموني سالاد و ماست و خيارو ظرف ميوه رو اماده ميكنم

بقيه ي كارهاي پختن غذارو انجام ميدم

لباس ميپوشم و به خودم ميرسم

قبل اومدن مهمون تمام كارهام انجام شده

من اخه یه بچه کوچیک دارم  و خیلی هم شیطون بیشتر وقتمو اون میگیره حتی اگه روز قبلشم بگن یه مقدار کارام میمونه تا اومدن مهونا دوست دارم راحت پذیرایی کنم البته پیشنهادهای خوبی دادین سعی میکنم عملی کنم