2777
2789
بعضی هارو نمیشه اونوقت داستان میشه 😂😂😂

اخه سرزده رو واقعا چکار میشه کرد جز پرت کردن خرت پرتا تو اتاق و بستن در. فقط شانس بیاری تا رفتن مهمونات در اتاقه باز نشه. من جایی هستم که تو شهرکمون فامیل نداریم کسی هم بیاد جلوتر اعلام میکنه. من وسیله بازیایی که بچه هام میریختن و خیلی ریخت و پاش میشدو جم کردم گذاشتم تو انباری چون دیدم واقعا باهاش بازی نمیکنن فقط میریزن. بخدا پسرم یه سبد وسیله میاورد میریخت بعد میرفت با موتورش بازی میکرد منم دیدم اینجوریه همه رو جم کرد چند تا ماشین و موتور گذاشتم واسه بازیش. اینجوری خونه ریخت و پاش هم نمیشه فوقش چهارتا تیکه وسیله وسطه که اونم تا درو بزنی مهمون بیاد بالا همه رو میریزی کمد راحت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره البته امکانات تو خونه هم مهمه مثلا ظرف و خونه و وسایل پذیرایی

ببین من وسایل پذیرایی معمولا تو فریزر شکلات یا حتی شیرینی دارم. میبینی مهمون اومد شیرینی میاره یا خودتون هوس میکنید شیرینی میخرید فوقش چهار پنج تا خورده میشه دیگه. من بعد اینکه خوردن میچینم تو ظرف فریزری ها.روش یه تیکه نون میذارم،دور تا دورشو کامل سلفون میپیچم بعد درشو میبندم باز سلفون میپیچم که بوی یخچال نگیره . اینجوری هر موقع خودت هوس کردی یا مهمون اومد شیرینی تو یخچال داری

بعد یه چیز  دیگه اینکه اگه میوه داشتی و کم بود جوری نبود که تو ظرف میوه بیاری. ظرفتو پر نمیکنه برا هر کس جدا تو پیش دستی بچین بیار از هر میوه یکی بذار اینجوری تو یه پیش دستی سه چهار تا میوه هس. من اینمواقع میگم ببخشبد دیگه تو ظرف میوه نمیچینم اینجوری مهمونا ورنمیدارن 😏😜