2821
2789
عنوان

آيلتس

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 32 پست
من 5 ماه بعد می خوام ایلتس بدم البته از الان دارم می خونم. چطور؟:)

پس سطحت بايد بالا باشه. دنبال پارتنر ميگردم باهم بخونيم بهم انگيزه بديم 

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پس سطحت بايد بالا باشه. دنبال پارتنر ميگردم باهم بخونيم بهم انگيزه بديم 

من 3 سال پیش بعد تموم کردن زبان فقط 3 ترم کلاس ایلتس رفتم .بعدش بخاطر کنکور دیگه نرفتم. من پایه ام. کتابایی که میخونمو الان بهت میگم. خصوصی بهت پیام بدم یا همینجا مشکلی نداره؟؟

وای آره.خیلی خوبه.فقط اینک روزانه چن ساعت میخواین بذارین براش؟

اولش زمان كمتري ميذاريم بعد بيشتر ميشه مثلا از ٤،٥ ساعت 

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
من 3 سال پیش بعد تموم کردن زبان فقط 3 ترم کلاس ایلتس رفتم .بعدش بخاطر کنکور دیگه نرفتم. من پایه ام. ...

منم كلاس ميرفتم راضي نبودم ادامه ندادم گفتم خودم بخونم بهتره

خصوصي يا اينجا فرقي نميكنه هرجور شما راحتي عزيزم 

چه كتابايي خونده بودين؟ كلاسم رفتين؟

کلاس زبان از بچگی میرفتم و زبانم خوب بود. برا امتحان اون موقع کتابهای اسپیکینگ و رایتینگ معمارزاده رو خوندم و کتابهای کمبریج.

کلاس زبان از بچگی میرفتم و زبانم خوب بود. برا امتحان اون موقع کتابهای اسپیکینگ و رایتینگ معمارزاده ر ...

الانم تعريف معمارزاده رو شنيدم ميگن خوبه

ممنون عزيزم