2777
2789

سلام،

من دخترم ۲۱ماهشه میخوام اول اسفند دخترمو ازشیر بگیرم تا واسه عید راحت باشم...بعضیا میگن بگیرخیییلی راحت میشی بعضیا میگن بدتر بهت میچسبه وخیلی هم نق نقو میشه بزار بعد عید

حالا میشه یه راهنمایی بکنید منو...مرررسی😊

🌹هرچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند🌹🏵حضرت علی (ع‌)🏵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم فرودین میخوام بگیرم

از الان عزا گرفتم

از همه چیز که بگذریم 😊‌همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩‍👧‍👦🥺😔
من ۱۹ماهگی گزفتمش یعنی واقعا راحت شدم الان ۲۱ ماهشه

میشه بیشتر توضیح بدی از چ روشی استفاده کردی .بعد شبا گریه نمیکنه؟؟؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3807847/حس-ششمی-میخام-قویی?postId=121269262

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
من بچمو از شیر گرفتم ۱۹ ماهش بود فقط ی شب گریه کرد وبقیه شبا شکمشو پر میکنم تا صبح راحت خوابه

وای چقد خوب خوش بحالت یعنی میشه منم بدون دردسر از شیر بگیرمش؟خیلی استرس دارم

وای منم فرودین میخوام بگیرم از الان عزا گرفتم

منم دفیقا حال شمارو دارم خیلی استرس دارم واسش😖

پسر من تا صبح شیر میخوره

از خواب هم بیدار میشه چی صبح چی خواب بعد از ظهر فقط با خوردن شیر سرحال میاد

موندم چیکار کنم بعد از این

۱۹ماهشه

از همه چیز که بگذریم 😊‌همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩‍👧‍👦🥺😔
بگیر اتفاقا از وابستگیهاش کم میشه دیگ بهت نمیچسبه

آفرین الان انقققد بهم میچسبه وشیرمیخوره که خدا میدونه ...پس یعنی بهترمیشه ؟☺