2777
2789

@یک_عدد_دانشجوی_پزشکی

بیا اینجا عزیزم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بپرس عزیزم

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بپرس عزیزم

سلام وقتتون بخیر

ممنون که اومدین

ما امروز یه کاپوچینو از بیرون گرفتیم دکه و... هم نبود آبمیوه فروشی بود کنارشم زده بود نوشیدنی داغ بعد که خواستم بخورم علاوه بر بوی قهوه یه بوی دیگه ای هم میاد یه جوری بود طعمشم خیلی شیرین بود ولی تهش به ترشی میزد خیلیم داغ بود منم نصفشو خوردم بقیشم ریختم دور نیم ساعت گذشته الان سردرد و سرگیجه گرفتم نمیدونم از ترسه یا اونه الان فکمم داره میلرزه دستو پاهامم سرده

خطرناکه؟

کس دیگه ایم نخورد ببینم اونم علائمی داره یا نه

بگو من پرستارم

سلام وقتتون بخیر

ممنون که اومدین

ما امروز یه کاپوچینو از بیرون گرفتیم دکه و... هم نبود آبمیوه فروشی بود کنارشم زده بود نوشیدنی داغ بعد که خواستم بخورم علاوه بر بوی قهوه یه بوی دیگه ای هم میاد یه جوری بود طعمشم خیلی شیرین بود ولی تهش به ترشی میزد خیلیم داغ بود منم نصفشو خوردم بقیشم ریختم دور نیم ساعت گذشته الان سردرد و سرگیجه گرفتم نمیدونم از ترسه یا اونه الان فکمم داره میلرزه دستو پاهامم سرده

خطرناکه؟

کس دیگه ایم نخورد ببینم اونم علائمی داره یا نه

من دانشجوی ماماییم

در مورد تایپیک سینه ت عزیزم راهنمایی از من برنمیاد یعنی باید خودت باشی و برات سونو بنویسن بر اساس جواب اون نتیجه میگیرن و تو این سن احتمال سرطان سینه خیلی کمه شما مگه چن سالته

برو دکتر برات سونو بنویسن

ترشحم داره سینه ت؟ غیر از کبودی تغییری نکرده؟ سابقه ی فامیلی مشکلات پستان نداری؟ اون یکی سینه ت طبیعیه؟

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

سلام عزیزم با اجاژه استارتر میشه سوال منم جواب بدینایا آزمایش HBSABبرای چکاب سالیانه تجویز میشه؟

این چکاپ بیماری هپاتیت ب هست

نه معمولا ولی ما برای زنایی که تو اقدامن و خانومای باردار مینویسیم

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

من دانشجوی ماماییمدر مورد تایپیک سینه ت عزیزم راهنمایی از من برنمیاد یعنی باید خودت باشی و برات سونو ...

سلام وقتتون بخیر

نه الان مشکلم این نبود اصلا

۱۷ سالمه

نه علائم دیگه ای ندارم گاهی خیلی کم فقط تیر میکشه که اون یکی سینمم میکشه

سابقه ام نداریم

میشه راجب سوال این تاپیکم هم جواب بدین اگه میدونین؟

سلام وقتتون بخیرممنون که اومدینما امروز یه کاپوچینو از بیرون گرفتیم دکه و... هم نبود آبمیوه فروشی بو ...

احتمالا بخاطر کافعینشه.تپش قلب و لرزش تا حدودی عادیه

ولی اگر بیشتر شد یا تنگی نفس گرفتی برو اورزانس. بهت ارامبخش میزنن

در کل طبیعیه نگران نباش

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

سلام وقتتون بخیرممنون که اومدینما امروز یه کاپوچینو از بیرون گرفتیم دکه و... هم نبود آبمیوه فروشی بو ...

قبلا قهوه با کافئین بالا میخوردی ؟

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

سلام وقتتون بخیرنه الان مشکلم این نبود اصلا۱۷ سالمهنه علائم دیگه ای ندارم گاهی خیلی کم فقط تیر میکشه ...

شما برو دکتر برای سینه ت سونو بنویسه ولی فک نکنم چیز خاصی باشه شاید کیست باشه

اینم برو بیمارستان شاید مسموم شدی قبلا کافئین خوردی یا قهوه؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792