2777
2789
عنوان

تجربه از بارداری تا زایمان

154 بازدید | 12 پست

واسه بچه  دومم  دوسال دارو درمون کردم پریودم نا منظم بود همش بی بی چک دکترای متخصص کرج نتیجه ن داشت  ما زیاد پول نداشیم من پسرم چهار سالش بود خونم کوچیک شوهرم می گفت پول ن دارم عوض نمیکنم گفتم با بچه سرگرم شم. همش قرص امپول نتیجه نداشت منم همش گریه فاز نازایی رفتم پیش یه متخصص پیر تو کرج ندیده سونو نوشت منم ویزیت داده بودم گفتم عیبی نداره سونو دادم ویزیت میکنه دفعه بعد که رفتم گفتم میخوام جواب نشون بدم گفت ویزیت خلاصه کار از منشی به دکتر کشید دکتره دفترچه رو گذاشت جلوم گفت اول پول منم زورم گرفت پول ندادم کل راهو گریه کردم چند روز بعد رفتم مطب یه ماما بهم گفت شوهرت از بده خلاصه کلام ایراد از شوهر بود که با قرص تقویتی درست شد همون ماه باردار شدم دوسال الکی دارو خوردم

و تجربه اول هیچ وقت،واسه به دست اوردن چیزی به خدا اصرار نکنید بعد از به دنیا اومدن دخترم شرایط زندگیم جوری شد که فهمیدم نباید اصرا ر می کردم اون صلاحمونو بهتر میدونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دوسداشتی؟اخه بچه داشتی چه کاری بود دوبار بیاری،من که یه دختر دارم واسه هفتو پشتم بسه

افسرده بودم  یه خونواده خودم دارم گند هیچ کسو نداشتم ولی خونه پدریم رفاه داشتم شوهرم بلد نبود چطور زندگیو بهتر کنه من اومدم از فکر بد از خانواده گند پدری خود مو مشغول کنم ولی خودمو با افسردگی های بعدش بیچاره کردم

افسرده بودم  یه خونواده خودم دارم گند هیچ کسو نداشتم ولی خونه پدریم رفاه داشتم شوهرم بلد نبود چ ...

بچه هزار خرج و زحمت داره دیگه کاریه که شده الان حالهم خودتو خوب کن به این فکر کن که دخترت میشه همدمت خواهرت دوستت 

بچه هزار خرج و زحمت داره دیگه کاریه که شده الان حالهم خودتو خوب کن به این فکر کن که دخترت میشه همدمت ...

خودمو بدبخت کردم یه کارایی سر من بدبخت حامله اوردن بعدش کتککاری هاییکه تو شیر دهی داشتم به فاطمه زهرا داغونم

خودمو بدبخت کردم یه کارایی سر من بدبخت حامله اوردن بعدش کتککاری هاییکه تو شیر دهی داشتم به فاطمه زهر ...

من نمیدونم بهت چی گذشته اما زندگی همه مشکل داره بساز زندگیتو نزار کسی بهت زور بگه ایشالا روزای خوب توهم بیاد

من نمیدونم بهت چی گذشته اما زندگی همه مشکل داره بساز زندگیتو نزار کسی بهت زور بگه ایشالا روزای خوب ت ...

از کجاش بگم بد ویار بودم یبوست شده بودم شدید میگفتم مادر برام یه اش بپز میگفت نمیتونم اخلاقه باباتو که میدونی منه حامله 17روز دستشویی نرفتم کسی کمکم نمیکرد نه غذایی هیچی زایمان بسیار بد دعواها کتک کاری ها چی بگم