2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

252 بازدید | 20 پست

سلام کیا تجربه طلاق داشتن یا تو اطرافیانشون دیدن زن و شوهری باهم زندگی کنن ولی طلاق عاطفی باشن؟به نظرتون جدایی بهتره یا برای بچه وایسی زندگی کنیی ولی طلاق عاطفی باشی و مهریه بگیری و سرت ب کار خودت باشه؟من بچما خیلی دوس دارم میخام زندگی کنم ولی باهم کاری نداشته باشیم.میشه به نظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچت چندسالس...برا بچه بده طلاق عاطفی..از طلاق واقعی ام بذتره...من یه مدت گفتم به شوهرم.کاری نداشته باشم. بچم فهمید همش میگفت چرا با بابا حرف نمیزنی.تو.مدرسه پرخاشگر شد.یک.کم حالت افسرده گرفته بود و...دیگه تصمیم گرفتم با شوهرم حرف بزنم 

بچت چندسالس...برا بچه بده طلاق عاطفی..از طلاق واقعی ام بذتره...من یه مدت گفتم به شوهرم.کاری نداشته ب ...

یکسال و نیم.خود شوهرم خاس منم هر چی باش حرف زدم دیدم فایده ندارم .گف خودتا پرپر کنی من کوتاه نمیام .اخه من خونه مادرشوهرم میشینم گف تا اخر عمر باید تعهد بدی ک بمونی اینجا و جم نخوری و منم هرکار دلم خاس بکنم و برم سر ی شغل دیگه.منم میخام ولش کنم ولی جایی ندارم برگردم میمونم پیش بچم مهریمم میگیرم

منم انگار طلاق عاطفي گرفتم، خوبيم باهم ميگيم ميخنديم.. ولي رابطه نداريم.. اون خودارضايي ميكنه.. منم برام مهم نيس.. سردشدم ازش شديد..بچه هم ندارم.. ولي بهش خيلي وابسته ام نميتونم جدا شم.

پيش رويم چهره ي تلخِ زمستانِ جواني، پشتِ سر آشوبِ تابستان و عشقي ناگهاني، سينه ام مَنزِلگَه اندوه ودرد و بد گماني، كاش چون پاييز بودم..
منم انگار طلاق عاطفي گرفتم، خوبيم باهم ميگيم ميخنديم.. ولي رابطه نداريم.. اون خودارضايي ميكنه.. منم ...

من انقد امشب باهاش حرف زدم.گف دیگه قید تو را زدم .منم گفتم باشه رضایت میدم ی زن دیگه برو بگیر هر کار خاستی بکن ولی مهریه ما میگیرم .رابطه جنسی هم مطلقا تعطیل و اصلا ن حرفی ن چیزی

من انقد امشب باهاش حرف زدم.گف دیگه قید تو را زدم .منم گفتم باشه رضایت میدم ی زن دیگه برو بگیر هر کار ...

شوهر من خيلي خوب بود خيلي.. يه از خدا بيخبري نشست زيرپاش منم طي اتفاقاتي زنه رو زدم، از اون وقت نه من ادم سابقم.نه اون.. انگار يه چيزي بينمون شكسته.

دركت ميكنم خيلي سخته خدا بهت كمك كنه.

پيش رويم چهره ي تلخِ زمستانِ جواني، پشتِ سر آشوبِ تابستان و عشقي ناگهاني، سينه ام مَنزِلگَه اندوه ودرد و بد گماني، كاش چون پاييز بودم..
من انقد امشب باهاش حرف زدم.گف دیگه قید تو را زدم .منم گفتم باشه رضایت میدم ی زن دیگه برو بگیر هر کار ...

چرا قيدتو زده؟

چرا قيدتو زده؟

اقا من امروز برگشتم باز حرف خونه رو زدم اینم اویزم شد.اصلا ادم سابق نبود امشب.میگه من پول ندارم خونه بخرم باید تا اخر عمر همین جا بمونی و تعهد محضری بدی.منم قبول کردم ولی گفتم ن ب خاطر اون و فردا هم میخام بگم ک مهریه مو میخام و رضایت میدم ک اگه خاس بره ازدواج مجدد کنه.قبلا شوهرم دست بزن داشت همیشه بخشیدمش و کوتاه اومدم ولی اشتباه از خودم بود نباید میبخشیدمش شاید بیشتر از ده بار کتک زده 

اقا من امروز برگشتم باز حرف خونه رو زدم اینم اویزم شد.اصلا ادم سابق نبود امشب.میگه من پول ندارم خونه ...

بخاطر خونه!!! بگو خونه هم بخري براي من كه نميخري مال خودته.. ايييييش بعضي مردا خيلي زورگوئن.

بخاطر خونه!!! بگو خونه هم بخري براي من كه نميخري مال خودته.. ايييييش بعضي مردا خيلي زورگوئن.

اره میگه پول ندارم تو خیلی بهم فشار اوردی.بخدا من اصلا قصد دعوا نداشتم.خب منم دوس دارم مث بقیه جدا بشم.اصلا احساس میکردم یکی زیرپاش نشسته.یکی تحریکش میکنه.مهرش کم شده بود چند وقته

اره میگه پول ندارم تو خیلی بهم فشار اوردی.بخدا من اصلا قصد دعوا نداشتم.خب منم دوس دارم مث بقیه جدا ب ...

خیلی امشب خودما کوچیک کردم الکی.منم قیدشا میزنم ب همین راحتی و خوبی