سلام کیا تجربه طلاق داشتن یا تو اطرافیانشون دیدن زن و شوهری باهم زندگی کنن ولی طلاق عاطفی باشن؟به نظرتون جدایی بهتره یا برای بچه وایسی زندگی کنیی ولی طلاق عاطفی باشی و مهریه بگیری و سرت ب کار خودت باشه؟من بچما خیلی دوس دارم میخام زندگی کنم ولی باهم کاری نداشته باشیم.میشه به نظرتون؟
بچت چندسالس...برا بچه بده طلاق عاطفی..از طلاق واقعی ام بذتره...من یه مدت گفتم به شوهرم.کاری نداشته باشم. بچم فهمید همش میگفت چرا با بابا حرف نمیزنی.تو.مدرسه پرخاشگر شد.یک.کم حالت افسرده گرفته بود و...دیگه تصمیم گرفتم با شوهرم حرف بزنم
بچت چندسالس...برا بچه بده طلاق عاطفی..از طلاق واقعی ام بذتره...من یه مدت گفتم به شوهرم.کاری نداشته ب ...
یکسال و نیم.خود شوهرم خاس منم هر چی باش حرف زدم دیدم فایده ندارم .گف خودتا پرپر کنی من کوتاه نمیام .اخه من خونه مادرشوهرم میشینم گف تا اخر عمر باید تعهد بدی ک بمونی اینجا و جم نخوری و منم هرکار دلم خاس بکنم و برم سر ی شغل دیگه.منم میخام ولش کنم ولی جایی ندارم برگردم میمونم پیش بچم مهریمم میگیرم
من انقد امشب باهاش حرف زدم.گف دیگه قید تو را زدم .منم گفتم باشه رضایت میدم ی زن دیگه برو بگیر هر کار خاستی بکن ولی مهریه ما میگیرم .رابطه جنسی هم مطلقا تعطیل و اصلا ن حرفی ن چیزی
اقا من امروز برگشتم باز حرف خونه رو زدم اینم اویزم شد.اصلا ادم سابق نبود امشب.میگه من پول ندارم خونه بخرم باید تا اخر عمر همین جا بمونی و تعهد محضری بدی.منم قبول کردم ولی گفتم ن ب خاطر اون و فردا هم میخام بگم ک مهریه مو میخام و رضایت میدم ک اگه خاس بره ازدواج مجدد کنه.قبلا شوهرم دست بزن داشت همیشه بخشیدمش و کوتاه اومدم ولی اشتباه از خودم بود نباید میبخشیدمش شاید بیشتر از ده بار کتک زده
بخاطر خونه!!! بگو خونه هم بخري براي من كه نميخري مال خودته.. ايييييش بعضي مردا خيلي زورگوئن.
اره میگه پول ندارم تو خیلی بهم فشار اوردی.بخدا من اصلا قصد دعوا نداشتم.خب منم دوس دارم مث بقیه جدا بشم.اصلا احساس میکردم یکی زیرپاش نشسته.یکی تحریکش میکنه.مهرش کم شده بود چند وقته