2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟ مگه رابطتتون با خواهر یا برادرتون بده.. 

نه اصلا با خواهر و برادرم یا خانوادم بد نیستم اتفاقا خوبیم  بالا گفتم 

یه پدر و مادر کارمند نمی تونن همه چیزو مساوی تقسیم کنن 

عشق و احترام و توجه و پول و امکانات 

خودشونم داغون میشن وقتی به خودشون میان میبینن همه وقتشون برای بچه رفته خودشونم هیچی دیگه وقت رفتنشونه 

بچه نمیخوان من خودمم دیگه دلم خواهر و برادر نمیخواد چون دیگه اختلاف سنیمون زیاد میشه

ببخشید که میپرسم شما چند سالتونه؟ چون از یه سنی که بگذره دیگه فکر کردن به این چیزا بیفایدس.. بنظرم بهتره به این فکر کنید که بچه های خودتون هم بچتون باشن هم جایه خواهر برادرتون و بگیرن.. 

نه اصلا با خواهر و برادرم یا خانوادم بد نیستم اتفاقا خوبیم  بالا گفتم   یه پدر و ما ...

خب مگه چندتا خواهر برادرید؟  چون منکه کارمندم نهایت به دوتا بچه فکر میکنم اونم همش نگرانم نتونم اونجور که باید بهشون برسم.. شایدم دومی بیاد با وجود 12سال سابقه کار از کار بیام بیرون.. 

۱۵ سالمه

جانم.. هنوزم دیر نشده عزیزم.. من همکار دارم دخترش 16سالش بود تلاش کرد یه پسر خدا بهش داد.. ساله دیگه میره مدرسه.. خودش که میگه رابطشون خیلی با هم خوبه.. توهم با مادرت صحبت کن شاید اونام خیلی تلاش کردن ولی نتیجه نگرفتن.. اوندفعه که مرکز ناباروری رفته بودم دختره 15-16 ساله با مادرش اومده بود که تو کارایه درمانه مادرش کنارش باشه.. مثله دو تا دوست بودن.. 

همه میخواستن باهام دوست شن من میگفتم نه می رفتم میچسبیدم به مامانم

اوه.

من دوسندارم بچم گوشه گیر بشه

سعی کن اجتماعی باشی.تو سنی نداری بیشتر با دوستات برو بیرون

گرچه خیلیا ی دختر همسن تو دارن بعدیم آوردن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙