2789
عنوان

دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من كه باور نميكنم . يه زن معتاد اصلا صبر نميكنه بگه زنگ بزن 110 بياد . اگر مواد و وسيله ي مواد كشيدن همراهش باشه همچين برات چاقو ميكشه كه خودت براش فرش قرمز پهن كني بگي بفرمائيد بريد خانم محترم . تازه اگر شيشه اي باشه سر از تنت جدا ميكنه و ميره .

من كه باور نميكنم . يه زن معتاد اصلا صبر نميكنه بگه زنگ بزن 110 بياد . اگر مواد و وسيله ي مواد كشيدن ...

بخدا خانمی خودش گفت زنگ بزن صد و ده وقتی هم صد و ده اومد شده بود طرف معتاده اون زنه هر چی میگفت این وسایل جرم نیس میگفت نه به من گفتن بیا بگو زن معتاده ما رو زده گفتم من ناحق حرف نمیزنم زن معتاده میگفت از بس دو روزه کردنم تو اتاق زدنم برم از دست اینا خلاص بشم

بخدا خانمی خودش گفت زنگ بزن صد و ده وقتی هم صد و ده اومد شده بود طرف معتاده اون زنه هر چی میگفت این ...

اون زن معتاد هر چي بوده از اون زن صيغه ايه بهتر بوده . صيغه اسمش از صد تا معتاد هم بدتره

نه این معتاد بوده بعدش اوردن تو خونشون کاراشونو کنه میگه دزدی کرده بقیه میگفتن زن اصلیشم صیغه اییه

ازاونجایی که کاندوم تو کیفش بوده حتما با شوهر  زنه همسایتون رابطه داشته بخاطر اینم اون زنه تا این حد ازش شاکی بوده