2789
عنوان

دزد

220 بازدید | 25 پست

دیروز حس کردم یکی در میزنه به حنا گفتم مامان بشین ببینم کیه تا رفتم تو حیاط دیدم از دیوار خونه همسایه یه مو زرد بدون روسری بلوز شلوار رو دیواره ترسیدم اومدم فرار کنم گفت منم خانمم خلاصه گفت من همسایه کناریتونم چهار ماهه با شوهرم ازدواج کردم دخترش سر ارث منو زده در رو هم رو من قفل کرده رفته گفت بیا کیف منو بگیر گفتم شرمنده دستامو مثل نقی معمولی گرفتم بالا گفتم من نمیام خودت بنداز تا اومدم به خودم بیام پرید تو حیاط

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از ترس داشتم سکته میکردم هر چی به بچه ها گفتم برید تو اونام نرفتن از هیکل زنه مشخص بود معتاده گفت برم بالا تو خونم گفتم بدار شوهرم بیاد با ترس زنگ زدم شوهرم اونم تا اومد شروع کرد فحش دادن به زنه

چه ترسناک

اصلا نباید اجازه میدادی بیاد تو حیاطت چه جرئتی داری

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

هر چی زنه میگفت معذرت میخوام شوهر من ول کن نبود شوهرم گفت من همسایه رچ میشناسم چرا دروغ میگی من گفتم زنگ میزنیم صد و ده گفت بزن خلاصه یه دفعه همسایه با شوهرش اومد تو حیاط حمله کردن رو این زنه معتاده شوهره نمیزد زنه افتاد روش مشت میزد تو سرش میگفت بد کردم جا دادم بهت ازم دزدی کردی 

اونم میگفت گواهی سلامت باید بیاری بند لباسمو کندن فحشای رکیک میدادن هر چی به صد و ده زنگ میزدم نمیاومدن اینه زنه وحشیتر حمله میکرد رو معتاده گفتم از خونه من برید بیرون من ابرو دارم ول نمیکردن تا صدو ده اومد کیف معناده رچ باز کردن تو وسایل مواد کشیدن و کاندوم بود به شوهرم گفتن شاکی هستی گفتم برو اما پا ترسی بهش بده دیگه نیاد شوهرم رفت عصرش قرار بود برن قاضی کشیک که شوهرم گفت من رفتم به زنه رضایت دادم