2777
2789
عنوان

شپش کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 23 پست

بره حموم سرشو يه عااااالمه نرم كننده بزنه بعد با شونه مخصوص شونه كنه حسابي 

بعد كه از حموم اومد موهاشو يه نفر از ته اتو بكشه 

تمام لباساشم بجوشونيد 

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

عزیزم باید باشونه مخصوص شپش روزی سه بار موهاشو شونه کنید و بادقت تخمارو از سرش دربیارید شامپورو هم حتما طبق دستورش استفاده کنید ترجیحا به سر خودتونم بزنید تمام لباسهاش ملافحه ها رو با آب درحال جوش بجوشونید 

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم 4سالشه خیلی ضررنداشته باشه

نه فقط داخل چشمش نره نفت و اسپری کن قشنگ موهاش با نفت خیس بشه بعد ۵ دقیقه ببر حموم تمیز بشورش  یه هفته این کار بکن هر روز یادت نره دوتا دخترام گرفتن اصلا با هر چیزی بگی امتحان کردم نرفت ولی نفت عالی بود تازه شامپوش سرطان زا هاست اصلا نخرین دکتر گفت خود سم که به بدن بچه میریزید

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین
کر کنم فقط تخماش موندن شپش نیس دیگه

تخماش خیلی واجبه که در بیارین وگرنه تبدیل به شپش میشن اونام ما حدود دو ماه زندگیمون درگیر شپش بود هر شب رشکارو جدا می کردیم

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

شامپو هیگور معرکست با همون بار اول ک بزنی کلی شپش میریزه پایین.شونه مخصوص فلزی هم بگیر هر روز شونه کن و بعد با آتش ضدعفونی کن.اسپری مخصوص هم بگیر واسه لوازم شخصیش ک بی ضرره. اینا با هم درسته ک هزینش زیاد میشه ولی ارزششو داره یهو راحت میشی

موهاشو با روغن زیتون کاملا چرب کن  یه کیسه  پلاستیکی بکش رو سرش به طوری که  کاملا هوا به سرش نرسه بعد یه روسری سرش کنه محکم ببنده که همه جا رو کثیف نکنه ترجیحا شب بزاره  صبح بشوره   کاملا از بین میره

آدم ها آمده اند که روزی بروند پس خاطره خوبی از خودت به جا بگذار