2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون چيكا كنم ؟

227 بازدید | 24 پست

من يه مدتي خونه مادر شوهرم بودم چون شوهرم ورشكسته شد مجبور شديم خونه اونا بمونيم خودشون شهر ديگه بودن .. 

ما طلاق گرفتيم سر مسايل بچه بازي اينا بماند ... 

٥ ،٦ ماهي ميشه پيگيري كرد خيلي  شوهرم منم ديدم اشتباه از من بود با كمك روانشناس درست شد زندگيم و تو عده برگشتم  .. خدا شكر ...

حالا شوهرم پول داره اما شغلش ازاده ميگه بزار جمع كنم يه كم بتونيم تا عيد يا بعدش خونه بگيريم چون خونه مامانم اينا نميشه  اون مدت  ١ سال خونه اونا بوديم تا پول جور كنيم خونه بگيريم اخه من روز طلاقم زنگ زدم يه كم گله كردم از مادر شوهرم اونم بهش برخورده خانم اگه زياد پيله كنم به خودمم ميگن برو بيرون از اينجا  ...

شوهرم شهر ديگه هست من تهرانم خونه خواهرم اينا 

اينجا يه خونه اجاره كردن ميرن سر كار مثلا كرايه نصف ميكنن ٢تا خواهرم يا خرجاي خونه من مدتي اينجا بودم هيچي بهم نگفتن ك توم بده چون سر كار نميرم 

حالا  تو فكرمه ميخوام برم اين مدت تا عيد تو سالن  زيبايي كار كنم هم كار رنگم قوي كنم هم پول در بيارم كمك خرج خواهرام بشم بهتره ؟! 

يا شوهرم پيله كنم كه برم پيشش اما همون اول گفت فعلا نميشه چون مامانش بهش برخورده حرفاي من و ضايع هست دوباره بياي اينجا باشي  بهتره خودمون خونه اجاره كنيم بي منت زندگي كنيم چون نصف دعوامون سر همين خونه مامانش زندگي ميكنيم بود و خود مادرشوهرم اينا شهر ديگه هستن در هفته ميان اونجا واسه دكتر يا خريدي  ..... 

خودم دوست دارم كار رنگم قوي كنم تو اين زمينه باشم ...

از طرفي دلم تنگ ميشه واسه شوهرم دوست دارم برم پيشش !!  

در ضمن ماهيانه بهم ميده ٥٠٠ ٤٠٠ ، اينا 

اخه خونه ٢ تا خواهرم اينا احساس ميكنم سر بارشونم 🙁

مامانم اينا ويلا داريم نزديك تهران اونجا زندگي ميكنن به خاطر شلوغي الودگي بيشتر اونجا هستن ... 

حالا موندم چيكا كنم كار رنگ قوي كنم از فرصت استفاده كنم هم كمك خرج شم ...

يا پيله كنم به شوهرم برم اونجا خونه مادرش ؟؟؟؟ 

ببخشيد زياد شد صحبتام 🙈☹️

hair coloris ~ hair keratin 
نه نرو خونه مادرشوهرت شوهرت حتما یه چیز میدونه میگه نیا

يعني ميگي بمونم تا بعد عيد يا عيد خونه بگيريم و خودمم اينجا برم سر كار ؟! 

از طرفي ميگم از فرصت استفاده كنم كار رنگ قوي كنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو کار رنگت رو قوی کن که بعد رفتی خونه خودت شاید بازم تونستی بری سرکار. الان بری خونه مادرشوهرت خدای نکرده دوباره مشکل و بحث پیش میاد

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  

خوب تا ابد که نمیشه با مادر شوهرت قهر باشی ولی احتمالا مادرشوهرت به شوهرت گفته نیارش اینجا بمون پیش خواهرات سر کارم برو یه پولی پس انداز کن برای زندگیت به مادر شوهرت زنگ بزن ازش معذرت خواهی کن مطمئن باش یه بار بهش بگی من عصبی بودم اون حرفارو زدم ببخشید اونم سریع دلش نرم میشه چون بلخره مادره

ب هیچ وجه نرو خونه مادرشوهرت ب شوهرتم بگو دلم خیلی برات تنگ میشه سعی کن خونرو زود بگیری 

اره عزيزم ميگم بهش خودشم ميگه ميدونم فعلا شوايط همينه بچه بازي بزاريم كنار منطقي فكر كنيم 

برو کار رنگت رو قوی کن که بعد رفتی خونه خودت شاید بازم تونستی بری سرکار. الان بری خونه مادرشوهرت خدا ...

اره منم تو همين فكرم فردا روز به كارم مياد همين رنگ اينا 

يعني ميگي بمونم تا بعد عيد يا عيد خونه بگيريم و خودمم اينجا برم سر كار ؟!  از طرفي ميگم از فرص ...

بله دیگه همسرت نمیتونه ریز و درشت مسائل خونه شو برات توضیح بده که وقتی میگه نه خودش میدونه چه خبره

خوب تا ابد که نمیشه با مادر شوهرت قهر باشی ولی احتمالا مادرشوهرت به شوهرت گفته نیارش اینجا بمون پیش ...

اره همين تصميم دا م به اونم زنگ بزنم شوهرم ميگه بزار خودم ميگم كي زنگ بزني ،.. 

حالا بايد بگردم دنبال كار