2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون چيكا كنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 24 پست
از چه لحاظ ؟ 

خب خيلي بهتره ديگه

٢- خونه مادر شوهرت نميري و منت سرت نيس

٢- كمك خرج خواهرات ميشي و احساس سرباري نميكني

٣- يه چيزي ياد ميگيري و بعدها هم اگه لازم شد باز سركار بري و پول دربياره ميتوني روش حساب كني

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سخته ولی یه مدت تحمل کن وقتی شوهرت میگه نیا  حفظ فاصله باعث میشه حرمت بین ادم بمونه

اره عزيزم اينحوري يه كمم ضايع هست باز برم اونجا ممكنه باز خونه نگيري بگه تو كه اندي بمونيم همينجا 

چي بگ مردا همه چيز بر مياد 😒😂

hair coloris ~ hair keratin 
بله دیگه همسرت نمیتونه ریز و درشت مسائل خونه شو برات توضیح بده که وقتی میگه نه خودش میدونه چه خبره

اره زياد توضيح نميده از اونحاي ميگه باز ضايع هست بياي زندگي كنيم منت بزارن رو سرمون بزار خودمون خونه بگيريم راحت بي منت 

مادر شوهرت خبر داره رجوع کردید 

پدربزرگ شوهرم خبر داره مادر شوهرم مريضه اين روزا ميخواد عمل كنه زانوشو فك نكنم نمدونم شايد گفته شايد نگفته  اين مدت درگيرش بود شوهرم منم نپرسيدم حالا بايد بپرسم ازش !!! 

اصلا با این وضعیت دوباره نباید. برگردی خونه مادرشوهر فعلا تحمل کن تا عید. سرت گرم باشه کمتر. دلتنگ ...

اره خودمم فك ميكنم ميگم هم ضايع هست هم باز ميگن تو كه از اينجا ناراضي بردي رفتي باز چيه امدي !! 

نمخوام فردا روز منت به سرم باشه 

خب خيلي بهتره ديگه ٢- خونه مادر شوهرت نميري و منت سرت نيس ٢- كمك خرج خواهرات ميشي و احساس سرباري ن ...

اره خودم به همين فكر رسيدم اما باز مردد بودم 

مرسي عزيزم 

احتمالا خبر نداره که اصرار داره هم زنگ نزنی هم نری 

شايد ... 

اخه مريضه درگير دكتر ايناست نميتونه راه بره گويا .. و رفته خونه دخترش بمونه مدتي واسه فيزيوتراپي  

اما به پدربزگش پسر عمش اينا همه گفته شايد مخواد مقدمه چيني كنه نمدونم ... گفت خودم ميگم به موقعش