2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 56 پست
عزیزم نه خونه دارم نه ماشین نه پول نه شوهرم پشتیبان داره نه هیچی چطوربه خودم بیام اونایی که میگم همه ...

خب تلاش کنید بخرید درسته سخته ولی شیرینه ۲ تایی کار کنید .جایی که ناهار و شامتونو بدن از هزینه ها بزنید و فقط پس انداز من چطور تونستم توام میتونی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منومیگی؟

اره نوشتتو متوجه نشدم

یعنی چی زورش میاد یا نه😐😐

خیلی زشته

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خب چراهرچی صداش میکنم کمک نمیکنه چرااشکامومیبینه ولی ساکته

هر کسی یه دوران گوهی داره تو زندگیش 

که تا مرز سکته و خودکشی میره

ولی زندگی ادامه داره و همون جوری نمیمونه

ب هر خال یجایی درست میشه

شاید این دوران سخت و طولانی یه درس باشه تو زندگی

میدونم که سخته

ولی میگذره

روزهای خوبم میاد..از این بابت خیالت راحت راحت راحت

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اره نوشتتو متوجه نشدم یعنی چی زورش میاد یا نه😐😐 خیلی زشته

عزیزم ناراحتم بهتره اگه میتونی دلداری بده هی نگوچرااونجورمیگی چرااینجورمیگی کم اوردم که اینجورمیگم

آخی عزیزم 😖

واقعیته برای خرید ماشین ۱۰۰ تومن ۱۰۰ تومن خونه مردم و سابیدم علاوه بر کارم که حسابدار بودم نطافت منزل میکردم خجالت نداره هر کی میگفت چرا با افتخار میگفتم بخاطر هدفم بخاطر ارزوهام

مااصن نمیتونیم ازدواج کنیم چه برسه به اینکارا😔

دوس پسر داشتن کلا غم و غصه هست

یه موقع با مخالفت خانوادت باهاش ازدواج میکنی و فکر میکنی دنیا مال تو و بعدش مدتی میفهمی این چه بختکی بود انداختم ب جون خودم

یه موقع نمیتونی بهش برسی اونم باز ناراحتی داره

خوش بحال اون دخترایی که یا دوست نمیشن یا اگر دوست میشن کلا دل نمیدن و ب مسخره میگیرن پسرو

ازدواج چیه؟؟؟ ببخش تو که نداری میخوای ازدواج کنی که چی؟؟ دوست بمونید بچسب به کار

هوووف دوست کجابودآخه اگه دوست بودکه آدم راحت ردش میکردوتمام مادوسال وخورده س نامزدیم وهمچنانم نامزدیم یعنی هرکی بامن قبل من بعدمن نامزدکردبچه هم داره منم بلاتکلیف این وسط موندم