2789
عنوان

دلم گرفته 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 56 پست
خب الان بیادچرامن با۲۰سال سن بایدقلبم دردبگیره آخه😔

۲۰ سالته تازه اول راهی یه تقویم بزار جلوت و هدفتم رو یه کاغذ بزار از فردا بچسب به کار .وامم بگیر و با کارت تسویه کن حتی وام خونگی ببین چه تغییری بکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس پسر داشتن کلا غم و غصه هست یه موقع با مخالفت خانوادت باهاش ازدواج میکنی و فکر میکنی دنیا مال تو ...

عزیزم من تاحالاتوی زندگیم هیچ دوست پسری نداشتم ایشون نامزدم هستن ورسمی هست براهمین نمیشه که بعدازدوساا زدزیرهمه چیز

خب الان بیادچرامن با۲۰سال سن بایدقلبم دردبگیره آخه😔

منم سن ۲۰همینجوری بودم.شایدم بدتر از تو..قلب درد که هیچ..بدرتز از قلب درد ب سراغم اومده

ولی کفر نکردم

گفتم اشتباه از منه

راهم اشتباهه

راه درست همیشه ب موفقیت و خوشحالی میرسه نه ب قلب درد

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم من تاحالاتوی زندگیم هیچ دوست پسری نداشتم ایشون نامزدم هستن ورسمی هست براهمین نمیشه که بعدازدوس ...

اخه نوشتی نمیتونیم ازدواج کنیم

فکر کردم دوس پسره

چرا نمیتونین

مشکلتون چیه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اخه نوشتی نمیتونیم ازدواج کنیم فکر کردم دوس پسره چرا نمیتونین مشکلتون چیه

مشکلمون پول بی صاحاب شده س مشکلمون پشتیبان نداشتنه هووف چراحداقل نمیمیرم من بزاراوناکه خوشن راحت زندگی کنن

الان زندگیت چطوره؟به چیزایی که خواستی رسیدی؟

زندگیم خوبه

من تو دعا های  چندین سالم فقط یه چیز از خدا میخواستم که بهش رسیدم

الانم با کسی زندگی میکنم که تک تک مشخصات دعاهای ده سالم بوده

چیزهایی که بخوام برای تکمیل زندگی مثل مسافرت و تفریح بیشتر از این که الان هست

نه فعلا نرسیدم